Comedy Tour

Comedy Tour Zdroj: Evropa 2

Evropa 2 Comedy Tour startuje! Roadshow plná humoru s Nastym, Arnym a Vojtaanem míří do 10 měst po celé ČR

red

Podzimní událost roku! Populární stand-up komici úspěšného pořadu Brzda na Evropě 2 vystoupí z éteru a vyrazí v nové show Evropa 2 Comedy Tour rozdávat zábavu „naživo“. Doprovázet je bude další populární moderátor rádia Petr Říbal.

Čtvrt roku trvající show startuje již za měsíc a do českých měst přiveze pořádnou porci neotřelého humoru, energie a neopakovatelných zážitků tak, jak to umí jen trojice Nasty, Arny a Vojtaano. Turné ve spolupráci s časopisem Reflex zavítá od října 2024 do ledna 2025 celkem do deseti měst v ČR.

První zastávka Evropa 2 Comedy Tour je naplánována na 23. října 2024 do Vratislavic. Pokračovat bude v Brně, Slaném, Praze, Ostravě, Českých Budějovicích, Hradci Králové, Olomouci, Sokolově a Ústí nad Labem. „Na tuhle tour se moc těším! Už dlouho jsme chtěli s klukama udělat něco podobného a teď to konečně vyšlo. Osobně se moc těším na každou zastávku – je to pro nás skvělá příležitost konečně se setkat s fanoušky naživo,“ usmívá se Nasty. „Je to nová výzva, ale určitě to bude stát za to. Posluchačům Evropy 2 přinášíme zábavu a teď to bude naživo a naplno. Mám rád energii živého publika a jsem přesvědčený, že to bude něco, na co nezapomeneme my, ani ti, co se na nás přijdou podívat,“ dodává Arny. „Máme skvělý tým, na každé vystoupení se strašně těším! Slibuji, že publikum dostane to nejlepší, co můžeme nabídnout – improvizaci, stand-up, ale i nějaké ty songy, které budou tou správnou třešničkou na dortu. Nuda opravdu nehrozí,“ uzavírá Vojtaano. Show Evropa 2 Comedy nenechá nikoho v klidu. Diváky, komiky, moderátora i organizátory. Evropa 2 totiž nejen netradičně udělá z posluchačů na chvíli i diváky, ale navíc pořádně rozjede oslavu svých pětatřicátých narozenin. 

Kdy a kde můžete být u toho?

23.10.2024 – VRATISLAVICE, Kulturní centrum VRATISLAVICE 101010

26.11.2024 – BRNO, První patro

27.11.2024 – SLANÝ, Městské divadlo Slaný

14.01.2025 – PRAHA, Divadlo U Hasičů

17.01.2025 – OSTRAVA, AKORD!!!

21.01.2025 – ČESKÉ BUDĚJOVICE, METROPOL

22.01.2025 – HRADEC KRÁLOVÉ, MOOD

23.01.2025 – OLOMOUC, Kino Metropol

28.01.2025 – SOKOLOV, Městské divadlo Sokolov 2

9.01.2025 – ÚSTÍ NAD LABEM, Veřejný sál Hraničář

Stand-up komici současnosti

Trojice Nasty, Arny a Vojtaano není na komediální scéně žádnými nováčky. Její cesta k popularitě začala v legendárním pořadu Na stojáka, který se ve své době stal jedním z nejsledovanějších pořadů na domácí scéně. Právě díky Na stojáka se tato trojice stala pevnou součástí české komediální špičky a od té doby si získala tisíce fanoušků.

Petr „Nasty“ Cerha, jehož vlastní stand-up show je pravidelně vyprodaná měsíce dopředu, je známý svým neotřelým stylem humoru a skvělou schopností bavit publikum v jakékoliv situaci. Arnošt „Arny“ Frauenberg a Vojtěch „Vojtaano“ Záveský se v průběhu let stali nepřekonatelnými mistry improvizace a vtipných dialogů, které rozesmějí každého, kdo je sleduje – ať už na pódiu, v rádiu nebo on-line. Jejich vystoupení jsou vždy plná energie, a každý z nich přináší do show svůj osobitý přístup.

Úspěšný pořad Brzda můžete na Evropě 2 poslouchat každé úterý a neděli od 20:00 do 22:00 hodin.

Vstupenky na roadshow Evropa 2 Comedy Tour k zakoupení na webu Ticketstream >>>