Šéf strany Směr-SD Robert Fico.

Šéf strany Směr-SD Robert Fico. Zdroj: Reuters

Martin Bartkovský: V předvolební debatě Fico přiznal, že nemá mobil, Uhrík zjišťoval, kolik je pohlaví

Martin Bartkovský

Předvolební dění před mimořádnými volbami na Slovensku je absolutně šílené. Kandidáti na sebe navzájem vytahují kompromitující materiály, mlátí se nebo se předbíhají v tom, kdo bude větším přítelem Ruska či Ukrajiny. Navíc dvě nejsilnější strany - SMER a Progresivné Slovensko odmítly debatovat s expremiérem Matovičem a TV tak na poslední chvíli měnily obsazení debat. Tentokrát nás čeká střet těchto lídrů: Robert Fico (Smer-SSD), Michal Šimečka (PS), Peter Pellegrini (Hlas-SD), Richard Sulík (SASKA) a Milan Uhrík (Republika). Dění původně od 19:15 nakonec ale až od 19:45 v televizi TA3 glosuje živě Martin Bartkovský.

Online přenos

Online přenos

Martin Bartkovský
Martin Bartkovský
26. září 2023 · 21:03

Fico: Cítíte se bezpečně, když se tu motají migranti? Máte víc peněz než v roce 2020? Pokud si myslíte, že ano, tak volte slepenec a za rok volby. Nebo volte stabilní a suverénní vládu na celé období a tu zaručí SMER a Hlas.

Martin Bartkovský
Martin Bartkovský
26. září 2023 · 21:05

A to je konec. Kromě pár momentů to bylo poměrně nudné. Jen v té verbalizaci jsou Slováci dál. Fico a Uhrík říkají nahlas věci, které jsou stále pro české politiky nepředstavitelné. Mají blíž k Rajchlovi a Vrabelovi než k Okamurovi s Babišem.

Martin Bartkovský
Martin Bartkovský
26. září 2023 · 21:05

Moderátor ještě všechny posílá k volbám. Aby pak nenadávali, když ani k volbám nepřijdou.

Martin Bartkovský
Martin Bartkovský
26. září 2023 · 21:06

Vlákno zde končím. Děkuji vám za pozornost. Byli jste, jako již tradičně, výborné publikum.