Video placeholde

Vítězem Survivoru je Mikýř. O čem se ve vysílání raději nemluvilo?

Vítězem televizní soutěže Survivor Česko a Slovensko se stal třicetiletý bavič Martin Mikyska alias Mikýř. Ten svěřil šéfredaktorovi Reflexu Martinu Bartkovskému mnoho tajemství, která se ve vysílání neobjevila. „Po této epizodě Poprasku už nebudete vidět soutěž Survivor stejně,“ říká Martin.

V pražském klubu Duplex se v úterý konala velká finálová párty, na které se skalní fanoušci dozvěděli, že z dvaceti čtyř soutěžících si 2,5 milionu korun odnesl právě Mikýř. Martin Bartkovský dělal s Mikýřem rozhovor pro tištěný i online Reflex a dozvěděl se mnoho zákulisních informací. „Po hodině a čtvrt rozhovoru jsem se zeptal, jak se tam chodí na velkou,“ říká v Poprasku. ‚Nechají vás holit si nohy, holit si vousy, ale nechají vás kadit do vody,‘ naráží na několik paradoxů česko-slovenské verze soutěže oproti té americké.

V novém dílu podcastu Poprask zjistíte mnoho detailů nejen ohledně hygieny, ale i sexuálních tužeb soutěžících. Jak často myslel na sex například Martin Mikyska? Proč je Survivor ještě cudnější než Ruža pre nevestu? Je produkce „humánní“, když se jedná o menstruaci? A co znamenají Mikýřova tetování? Pusťte si šestou epizodu.

Dalším tématem jsou rozdíly mezi původním americkým formátem a tím česko-slovenským, kterého se účastní známé osobnosti. „Podle mě tam celebrity nemají co dělat. Ukazuje to, jak zoufalý ten formát v Česku je, když potřebuje od někoho „zachránit“. Ten formát je skvělý sám o sobě,“ říká Šimon Holý. Je v souladu s původním konceptem, že se odhaluje imunita po kmenovém hlasování? A jak pracuje česko-slovenský Survivor s traumatickými osudy soutěžících? Zjistíte v novém dílu Poprasku.