Video placeholder

Je Selena Gomez duch? Seriál Jen vraždy v budově nabízí zajímavé otázky, ale také Meryl Streep

Hana Trojánková Biriczová , Šimon Holý

Jen vraždy v budově pokračují čtvrtou sezónou. V komediálním seriálu o podcastu a vraždách se vedle Steve Martina, Martina Shorta a Seleny Gomez objeví Meryl Streep, Amy Schumer, Cara Delevigne, Eva Longoria nebo Tina Fey. „Je to ideální seriál k večeři,“ doporučuje podcast Poprask.

Jen vraždy v budově mají noirovou zápletku. Tři velmi různí cizí lidé, dva sedmdesátníci a třicátnice, se sledem událostí stanou tvůrci vlastního pořadu, skrze který vyšetřují záhadná úmrtí v jejich newyorském domě. V poslední sérii se Martin, Short a Gomez ve svých rolích přesouvají i do Kalifornie.

Šimon Holý seriál doporučuje k večeři. „Je to sice extrémně nezdravé jíst a dívat se u toho na televizi, ale pokud to děláte jako já, tak si určitě pusťte Jen vraždy v budově. Střídají se tam žánry a pokud milujete true crime jako Hanka, tak pochopíte spoustu narážek na vaše oblíbené podcasty,“ říká Šimon Holý v podcastu Poprask.

„Je to pro mě feel good televizní dílo,“ potvrzuje Hana Trojánková Biriczová. „Selena Gomez je dobrá herečka. Má svůj specifický bezemoční styl, ale její Mabel ale má být vlastně trochu odpojená. Nakonec si myslím, že zjistíme, že je duch,“ říká Hana Trojánková Biriczová v podcastu Poprask.

Video placeholder
Poprask 21: Film Vlny mění charaktery a vyhazuje postavy, vadí mi to, říká vnuk rozhlasového novináře • Reflex.cz