Zdroj: vivo

Novinky posouvají hranice fotografování dostupnými smartphony

Fotografování na profesionální úrovni už není výsadou drahých vlajkových lodí. Společnost ivo představuje dva nové modely střední třídy, V40 a V40 Lite, které jsou vybavené špičkovými technologiemi, jež vás překvapí svou kvalitou a výkonem.

Díky nepřetržitému pokroku v technologii smartphonů se i cenově dostupné modely mohou pochlubit schopnostmi, které by ještě před pár lety byly považovány za nemožné. Vivo V40 a V40 Lite mění pravidla hry ve své kategorii a dokazují, že excelentní fotografie a videa mohou být dostupné široké veřejnosti bez nutnosti investovat do drahých zařízení.

Studio v kapse

Model vivo V40 je skutečnou revolucí v oblasti mobilní fotografie u střední třídy. Tento telefon je výsledkem globální spolupráce se společností ZEISS, která je známá svou precizností a kvalitou ve výrobě profesionálních objektivů. Na zadní straně telefonu najdeme dvojici 50MP fotoaparátů. Tyto fotoaparáty zajišťují věrné barvy, ostré detaily a vysoký jas snímků, což ocení nejen amatérští fotografové, ale i ti náročnější. Selfie kamera o rozlišení 50MP s ultraširokým objektivem vám umožňuje snadno zachytit nejen sebe, ale i své přátele, a to vše v perfektní kvalitě. vivo

Jednou z klíčových funkcí vivo V40 je režim ZEISS Multi-focal Portrait a ZEISS Portrait Styles, které zahrnují i ikonický efekt rozmazání Biotar Bokeh. Tyto režimy umožňují vytvářet portrétní fotografie s profesionální hloubkou a efekty, které byly dříve dostupné pouze s použitím drahé profesionální techniky. Systém Aura Light Ring přináší studiové osvětlení přímo do vašeho telefonu, což umožňuje pořizovat nádherné portréty za všech světelných podmínek. Tento světelný systém se přizpůsobuje okolnímu osvětlení a vytváří ideální podmínky pro každý záběr.

Výkonný procesor Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3, spolu s až 12 GB RAM (rozšiřitelnými o dalších 12 GB), poskytuje dostatečný výkon pro plynulý chod telefonu i při náročných úkolech. Velké úložiště o kapacitě až 512 GB nabízí dostatek prostoru pro všechny vaše fotografie, videa, aplikace a další soubory. Rychlé 80W nabíjení FlashCharge a baterie s kapacitou 5500 mAh zajišťují, že vám telefon vydrží po celý den, i při intenzivním používání. Kromě toho, je vivo V40 navržen tak, aby byl co nejodolnější. Zesílené rámy, krycí sklo Schott a certifikace IP68 pro odolnost proti vodě a prachu dělají z tohoto telefonu ideálního společníka do všech podmínek.

Styl a funkčnost v jednom

Pro ty, kteří hledají skvělý výkon a stylový design je tu pak vivo V40 Lite. Tento model obsahuje vylepšený 50MP fotoaparát s novým snímačem Sony IMX882, který je výrazně vylepšený oproti svému předchůdci. Vylepšený světelný systém Aura Light Ring, který byl dříve dostupný pouze u dražších modelů, nyní poskytuje možnost třídy pořizovat portrétní fotografie ve studiové kvalitě i uživatelům střední. Inteligentní nastavení teploty světla fotoaparátu dává možnost přizpůsobit se jakýmkoliv podmínkám tak, že noční portréty nebo fotografie na sluncem zalitých vrcholech hor budou vždy vypadat nádherně. Stylový design telefonu je dostupný ve variantách Classy Brown a Dreamy White, které dodávají telefonu elegantní a moderní vzhled.

Displej AMOLED s úhlopříčkou 6,78 palců a obnovovací frekvencí 120 Hz obstarává plynulý a ostrý obraz, ideální pro sledování videí i hraní her. Podpora dvou nano SIM karet a jedné e-SIM s až 8 profily je ideální pro cestovatele a uživatele s aktivním životním stylem. Odolnost proti vodě a prachu s certifikací IP64 přidává na robustnosti tohoto modelu.

Nový smartphone V40 Lite běží na systému Android s nadstavbou vivo Funtouch OS 14, která zajišťuje plynulý uživatelský zážitek. Poháněn je procesorem Qualcomm Snapdragon 6 první generace a 8 GB RAM. Baterie s kapacitou 5500 mAh zajišťuje dlouhou výdrž i při intenzivním používání, což je ideální pro všechny jedince, kteří potřebují spolehlivý výkon během celého dne.

vivo

Ať už si vyberete vivo V40 nebo V40 Lite, oba modely představují vynikající volbu pro ty, kteří hledají kombinaci špičkového fotografického vybavení, vysokého výkonu a stylového designu. Vivo V40 je dostupné v rámci předobjednávky od 12 499 korun a u vybraných obchodních partnerů získáte k předobjednávce kompaktní gril výrobce Weber v hodnotě 2999 korun jako dárek. Dostupnějšího sourozence vivo V40 Lite pak můžete koupit již nyní za 8 999 korun.