Zdroj: vivo

Čím zaujme tento dostupný smartphone, ideální na léto?

Léto je za rohem a s ním přichází i množství nezapomenutelných zážitků. Ať už plánujete dovolenou u moře, výlety do přírody nebo jen trávit čas s přáteli, nový smartphone vivo V40 Lite je perfektním společníkem pro každý okamžik. Jakými pěti funkcemi vás nejvíce zaujme?

Vivo V40 Lite nabízí kombinaci moderních technologií, elegantního designu a vysoké odolnosti, což z něj činí ideální volbu pro léto i celý rok. Jeho vylepšený fotoaparát, robustní konstrukce a výkonný hardware jsou skvělými společníky pro každodenní dobrodružství.

Kvalitní kombinace fotoaparátu a inovativního blesku Aura Light

Model V40 Lite je vybaven 50MP fotoaparátem s vylepšeným snímačem Sony IMX882, který vám umožní pořizovat fotografie v mimořádně vysoké kvalitě. Ať už fotíte krásné západy slunce na pláži nebo živé momentky z letních festivalů, váš telefon zvládne každý záběr s brilantní jasností. Světelný prstenec Aura Light dodává portrétům studiovou kvalitu i za špatných světelných podmínek. Toto inovativní osvětlení se automaticky přizpůsobuje okolnímu prostředí, což znamená, že i noční snímky budou měkce osvětlené, jasné a barevně věrné.

Design pro milovníky stylových doplňků

Letní dny si žádají stylový doplněk a vivo V40 Lite je přesně to, co potřebujete. Dostupný v elegantních barvách Classy Brown a Dreamy White, tento telefon se hodí ke každému outfitu. Jeho tenké a lehké provedení se snadno vejde do kapsy nebo plážové tašky, takže ho můžete mít vždy u sebe. Velký 6,78palcový AMOLED displej s obnovovací frekvencí 120 Hz nabízí ostrý a plynulý obraz, ať už prohlížíte fotografie, sledujete videa nebo hrajete hry.

vivo

Odolnost, výkon a funkce na cestách

Výlety často přináší nečekaná dobrodružství, při kterých je důležitá odolnost telefonu. Nový fotomobil od společnosti vivo se může pochlubit certifikací IP64, což znamená, že je odolný proti prachu a stříkající vodě. Nemusíte se tedy bát, že by váš telefon selhal během deštivého dne nebo při nečekaném polití nápojem. S podporou dvou fyzických nano SIM karet a jedné e-SIM můžete snadno přepínat mezi různými mobilními operátory a zůstat připojeni, ať už jste kdekoli.

Srdcem nového dostupného modelu z řady V je procesor Qualcomm Snapdragon 6, který zaručuje rychlý a plynulý chod zařízení. S 8 GB RAM a nadstavbou Funtouch OS 14 na bázi Androidu je multitasking hračkou a můžete snadno přecházet mezi aplikacemi bez nepříjemného zadrhávání.

vivo

Vysoká kapacita baterie

O maximální výdrž se stará baterie s vysokou kapacitou 5500 mAh. Díky kombinaci s úsporným procesorem a vyladěným systémem tak nemusíte ani na cestách řešit příliš časté nabíjení. A pokud přece jen energie dojde, telefon v mžiku vrátí zpět do akce rychlé 44W nabíjení.

Pokud hledáte smartphone, který bude vaším věrným parťákem na cestách, vivo V40 Lite je tou pravou volbou.