Zdroj: Robel shoes & accessories

4
Fotogalerie

Žabky jsou oficiálně trendy! Po jakých letos sáhnout?

Reklama

Je libo trochu pohodlí? Málokteré boty ho dokážou nabídnout tolik jako žabky. Nohám nechávají spoustu volnosti, obuté jsou raz dva, a k tomu všemu jsou naprostým must-have kouskem letošní sezóny. Přicházejí v mnoha rozmanitých i nečekaných designech a nosit je podle aktuálních trendů můžete i na speciální příležitosti! Jaké žabky si pořídit?

Z pláže na červený koberec

Pokud jste doposud považovali dámské žabky za čistě plážovou obuv, je čas svůj pohled trochu přehodnotit. Když se totiž podíváte na módní mola, po nichž se procházely modelky v nejnovějších kolekcích Chanel nebo Burberry pro letošní jaro a léto, zjistíte, že právě žabky zde sehrály důležitou roli. Letos se navíc tento typ obuvi objevil třeba i na červeném koberci a dává tak najevo, že nepatří jenom do písku a má i svou luxusnější tvář.

A tomu odpovídá i styl žabek. Sáhnout tak můžete po modelech z prémiových materiálů, jako je například kůže. Svezly se také na trendy vlně bot, které připomínají elegantní šperky a jsou zdobené kamínky nebo kovovými prvky. To všechno jim dodává nádech výjimečnosti a tyto boty se nemusíte bát obout ani na slavnostnější události.

Inspirace Y2K

Jestli je letos nějaká inspirace patrná snad v každém trendu ze světa módy a krásy, je to láska k přelomu tisíciletí. A právě tato éra se promítla i do mnoha modelů žabek. Vysoké platformy, gumové provedení i výrazné, klidně neonové barvy, to všechno je v kurzu. Stačí si prohlédnout dámské žabky Calvin Klein nebo Tommy Hilfiger. Nebojte se nechat žabky vyniknout a udělat z nich výrazný prvek svého outfitu, léto je k tomu jako stvořené.

Robel shoes & accessories

Na podpatku

Žabky se v aktuální sezóně dočkaly ještě jedné zajímavé obměny – mnohé z modelů totiž dostaly podpatek. Je sice pravda, že tím lehce ztratily na komfortu, ale pokud toužíte po troše nevšednosti a originality, toto bude správná cesta. Co se týče designu, možností je více, ale rovné špičky a tenké, nebo naopak silné “nafouknuté” pásky, budou trefou do černého. Skvěle budou vypadat i žabky s pásky nebo podpatkem v transparentním provedení.  

V žabkách a s vkusem

Víme, nad čím přemýšlíte – dá se vůbec se žabkami sestavit stylový outfit? Ano, jen musíte vědět, jak na to. Tady je trocha inspirace:

  • Na klučičí vlně: Oversize košile nebo tričko, široké a dlouhé rifle a k tomu trendy kabelka a jednoduché žabky, tak může vypadat váš outfit pro každý den.
  • Kancelářský look: Černé žabky můžete zkombinovat s širokými kalhotami, jednoduchým topem a sakem a vyrazit do práce.
  • Léto v plném proudu: Žabkám v metalických odstínech to bude slušet po boku letních šatů ve výrazných barvách, jako je sytě oranžová, žlutá nebo růžová. A nebo na to jděte naopak: oblékněte černé či bílé šaty a přidejte žabky v hravých odstínech.
  • Plážový look: Oblékněte denimové šortky, lněnou košili nebo jednoduchý top a spolu s barevnými žabkami máte ideální outfit k vodě.

Dáte žabkám letos v létě šanci? Zkuste to, stojí to za to!

Robel shoes & accessories