Zdroj: vivo

Špičková optika od světoznámého výrobce ve smartphonu střední třídy

Reklama

Že se výrobci smartphonů předhání ve fotografické výbavě svých vlajkových lodí je samozřejmostí. V současnosti ale umí opravdu překvapit i dostupnější modely střední třídy. Společnost vivo například v letošní novince vivo V40 poprvé nabídla optickou výbavu dlouholetého partnera, německých expertů ZEISS.

Fotografie na profesionální úrovni díky pokročilé optice

Atraktivní fotovýbava modelu V40 vychází z globálního partnerství se společností ZEISS, které přináší pro cenovou hladinu skutečně zásadní inovace. Na zadní straně útlého designového těla fotomobilu nalezneme 50MP hlavní fotoaparát ZEISS doplněný o 50MP širokoúhlý fotoaparát ZEISS, díky kterému je možné zachytit věrnější barvy a jasnější snímky. Opravdovým zážitkem je pak pořizování portrétních fotografií. S režimy ZEISS Multi-focal Portrait a ZEISS Portrait Styles, včetně kultovního efektu Biotar Bokeh, dosáhnete ve střední třídě dosud nedosažitelného. 

To doplňuje skutečně unikátní prvek v podobě světelného systému Aura Light Ring. Ten představuje další evoluční krok ve světě blesků. Místo jedné jasné diody jde totiž o kruhový systém diod s proměnlivou teplotou barvy světla. Výsledné osvětlení fotografovaného objektu je tedy prostorové, měkké, přirozené a umožňuje zachytit každý detail.

Atraktivní vivo V40 ale není jen fotografickým zázrakem. Je také velmi výkonným partnerem pro každodenní život s procesorem Qualcomm Snapdragon 7 třetí generace, až 12 gigabajty RAM a 512 gigabajty vnitřního uložiště. Procesor je nejen výkonný, ale také úsporný, což oceníte v kombinaci s vysokokapacitní 5500mAh baterií a rychlým nabíjením 80W FlashCharge. Díky tomu vydrží telefon dlouho nabitý a samotné nabíjení je otázkou chvilky.

Model V40 vyniká také svou odolností. Jeho konstrukce zahrnuje ochranné sklo Schott a telefon má certifikaci IP68, která zajišťuje odolnost proti prachu a vodě. Tato kombinace chrání telefon v náročných podmínkách, ať už při cestování nebo outdoorových aktivitách.

vivo

Všestranný pomocník

Pro méně náročné uživatele, kteří hledají všestranné zařízení, je tu pak připravený model V40 Lite, jenž rovněž nabízí pokročilé fotografické technologie, včetně 50Mpx snímače Sony IMX882 a Aura Light prstence. Tento model je určen pro cestovatele díky podpoře dvou fyzických SIM karet a jedné e-SIM s možností využití až 8 profilů. Procesor Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 zajišťuje plynulý chod telefonu při každodenním používání, zatímco 5500 mAh baterie nabízí dlouhou výdrž. V cenové relaci zaujme také velmi jemný 6,78“ AMOLED displej nebo velmi tenké 7,7mm tělo s nízkou hmotností 179 až 188 gramů podle varianty. V tomto extrémně tenkém šasi se stejně jako u V40 skrývá 5500mAh baterie. S oběma modely se tak dočkáte překvapivé výdrže a výkonu v maximálně kompaktním a elegantním podání.

Díky těmto inovativním technologiím dokážou nové modely střední třídy uspokojit široké spektrum uživatelů, kteří očekávají vysoký výkon, kvalitní fotografie a dlouhou výdrž, aniž by museli investovat do dražších vlajkových lodí.