Video placeholder

Drtinová: Dětství jsem měla tvrdé, ale rodičům jsem časem porozuměla. Politika mě baví čím dál méně

Kateřina Boušková

Na začátku se vraťmě do minulého století do roku 98. Daniele Drtinové je 28 let, pracuje pro Českou televizi a od svých kolegů vyžaduje akurátnost a preciznost. Dnes ze svých nároků již povolila. Jak vnímá své odpovědi, které před 26 lety poskytla Reflexu? Jaký je její vztah s dcerou a kde se vidí za dalších 10 let? To vše se dozvíte v novém díle Retroview.

„Já jsem dospěla, dozrála. Já dnes už zásadně s blízkými, ale i možná s těmi, kteří jsou vzdáleni od blízkých, politiku a tyhle věci neřeším. Respektuju svobodu každého, ať si každý myslí, co chce, ať má jakýkoliv názorový rozptyl odněkud někam. Je to jeho věc. A tyhle ty věci já opravdu neřeším. Od mého vnitřního vývoje a určitého věku mě zajímá víc to, co je zatím konceptem. Všechny věci, které souvisí s ideologií, mi jsou bytostně nepříjemný.” Reaguje Daniela Drtinová na jednu ze svých odpovědí.

Jaká témata ji zajímají nyní? Co dělá ve svém volném čase? A proč se dala na duchovní cestu v pozdějším věku? To vše se dozvíte v novém díle Retroview s Danielou Drtinovou.