Video placeholder

Říkají, že vypadám jako berlínský pornoherec. Já to beru jako kompliment, říká zpěvák Adonxs

Kateřina Ondráčková

O tom, že pěvecké soutěže mají u nás své místo, ví i zpěvák, tanečník a model Adam Pavlovčin vystupující pod jménem Adonxs, který se stal před třemi lety v pořadí sedmým vítězem pěvecké soutěže Superstar. Jak se mu dnes daří vystupovat ze stínu hudební soutěže? A je požehnáním, nebo stigmatem takovou show vyhrát? Nejen o tom si povíme v nejnovější Večerce – podcastu, kde najdete hodně věcí na malém místě.

Jak se Adonxs vyrovnával s tlakem po ukončení soutěže? „Určitě jsem měl v hlavě přesně to, že mám jen pár měsíců a potom ‚fakla zhasla‘, a s tím jsem možná bojoval nejvíc – nechtěl jsem, aby to tak dopadlo,“ přiznal obavy v prvních měsících po výhře. Taky jsme probrali, jak tohle období zúročil, jak s výhrou dvou milionů korun naložil a jak celou zkušenost zpětně hodnotí, ale i to, jak se vyrovnává s kritikou a online „hejty“ třeba vůči svému vzhledu.

Jak se cítil, když se umístil v žebříčku Forbes 30 pod 30? „Kdyby 30 pod 30 přišlo dnes, přišlo by mi to více zasloužené, ale jsem za to vděčný,“ říká zpěvák. Jaké další ambice dnes má a na jaký trh s novým albem hodlá cílit?

Závěrem si povíme o tom, co chce od života, kolik je ideální množství spánku, o jeho kulturních tipech a samozřejmě dojde i na to nejzásadnější – pro co si chodí do večerky.