Alkohol a jeho efekt na zdraví. V jakém množství je prospěšný? A může být vůbec prospěšný?
Může mít alkohol pro lidský organismus prospěšný efekt? Je jasné, že výčet negativ bude v tomto případě mnohokrát převyšovat pozitiva. Jak tedy může být alkohol našemu zdraví prospěšný?
Celý díl pořadu Rozum v troubě můžete zhlédnout zde:
Vážné i nevážné povídání o zaručených receptech, potravinách či produktech zdravé výživy, o nichž jejich autoři, výrobci a prodejci tvrdí, že díky nim budeme zdravější, šťastnější a plní energie. Pořadem Rozum v troubě provází zvídavý šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk a výživový specialista Petr Havlíček, kteří se snaží uvádět mnohdy rozporuplná tvrzení na pravou míru. Zřejmě totiž není vědního oboru, ve kterém by byl větší chaos, než je zdravá výživa.