Koronavirus nezmizel. A s ním nám tu zůstala i kouzelná doktorka Soňa

Milé děti, dnes si povíme pohádku o jedné potrhlé vědkyni, o které si všichni mysleli, že zachrání svět před odporným virusem, ale nakonec se ukázalo, že je jen praštěná. Do hlavy. Minimálně židlí... Ano, řeč je o Soně Pekové, ke které se upíraly oči celého národa v prvních týdnech pandemie a které v průběhu roku přeskočilo a zdiskreditovalo jí spoustu skutečných vědců. Tak si pusťte speciální díl Událostí Luďka Staňka na Mall.tv.

Peková z laboratoře Tilia zpočátku působila skutečně seriózním dojmem - testovala lidi, zda nejsou nakažení koronavirem, ale jen do té doby, než jí to stát zatrhl. V tu chvíli se z ní stala tak trošku Johanka z Arku, a v jejím duchu to i pokračovalo. Soňa začala bojovat s démony, které vidí asi jen ona sama a patrně i naslouchá hlasům. Z vážené doktorky a vědkyně se totiž během krátké chvíle stala konspirátorka, kterou je ostatně doteď.

Že její výroky označilo za nesmysl hned několik českých, slovenských i světových vědců, jí nebrání tvrdit, že se vše co říkala, vyplnilo. Tak jasně - ta druhá, třetí, čtvrtá a bůhví kolikátá vlna, která nás ještě čeká, ve skutečnosti nepřišla... Tak dík, Soňo!