Česká republika uvádí: Tři týdny v pekle. Špatná režie: Andrej Babiš

Události Luďka Staňka jsou zpět! Přiznejte se, že jsme vám ten týden chyběli. Ono se toho stalo totiž tolik nového a nečekaného...teda vlastně - nového jo, nečekaného? Ne. Situace se tu tak přiostřuje, že je jen otázkou času, kdy nám sem Němci místo humanitární pomoci pošlou atomovku. Nebo třeba.... Miluju vůni napalmu takhle po ránu. To docela sedí. Takže si pusťte další apokalyptický díl na Mall.tv.

Když jsme se viděli naposledy v regulérním čase, vláda slibovala otevírání všeho možnýho a návrat dětí do škol. Stačilo pár dní a situace je trošičku jiná. Ale fakt jen maličko. Teď sedíme doma na zadku všichni a můžem se ledatak rejpat v nose. Teda když máte speciální lejstro, tak můžete jet do práce. Supr.

Krom toho nám teda vláda zavřela i velice nebezpečné obchody jako je třeba obchod s obuví, kde se prodávaly jen dětský boty. Covid se šíří ve fabrikách, ale zavřem papírnictví. Logika, ne? Tleskáme. Covid se patrně šíří i na hranicích obcí, protože, když je budete chtít překročit, čeká vás velký trest. Představujeme si houkání sirén, hlášení rozhlasu a okamžitou eliminaci dotyčného. Pokud to tak nebude, budeme minimálně zklamaní.