Zlatá éra Jany Bobošíkové? Monumentální neúspěchy, porážky a debakly

Kdyby vás už řeči o covidu, ministru zdravotnictví nebo vakcínách unavovaly, je tu pro vás speciálně dnešní díl Událostí Luďka Staňka. A v něm se podíváme do minulosti na to, jak to bylo s Janou Bobošíkovou. Na její řadu úspěchů - hlavně v České televizi - totiž jakoby chtěla navázat její velká kámoška Hana Lipovská, která před pár dny na Kavky vlítla jako povodeň i s policejní ochrankou. Více v dnešním díle na Mall.tv.

Asi tu nebude člověk, který by si nepamatoval na Janu Bobošíkovou - to je taková ta pani, která se vždycky někde objeví jako kandidátka buď na nejrůznější posty v médiích nebo na politické scéně. A pak zase tiše po anglicku zmizí - nikdy totiž neuspěla, ať už zkoušela cokoliv. Ale to jí nikdy neubralo na nadšení, se kterým se pouštěla do dalších a dalších pokusů o úspěch. 

A když už nemohla sedět na nějakém pěkně vyhřátém místečku, dělala problémy. Její asi nejznámější období je to, kdy se ze skutečně podivných důvodů dostala na post šéfky zpravodajství v ČT. To co se tam tehdy odehrálo asi nepředčí ani Lipovská.