Zdroj: KKCG Real Estate Group a.s.

5
Fotogalerie

Ve městě v obklopení parků

Život v hlavním městě zdaleka nemusí znamenat jen bydlení ve stísněném bytě. Developerská společnost KKCG Real Estate Group realizuje v Košířích výjimečný rezidenční projekt, který poskytne zájemcům opravdový dostatek prostoru. Řadové domy jsou ideální volbou pro všechny, kteří touží po komfortu vlastního domu se zahradou a zároveň se nechtějí vzdálit od centra metropole.

Projekt top‘ rezidence Pomezí vzniká v sousedství přírodního parku. Rozlehlý lesopark Košíře-Motol přispívá k tomu, že bezprostřední okolí působí velmi klidně, a současně představuje příjemné místo pro volnočasové aktivity v zeleni. Blízký Smíchov je zároveň garancí skvělé dostupnosti veškerých služeb, ať už se jedná o nákupy, kvalitní gastronomii či zajímavé kulturní akce.

V prodeji domů na Praze 5 jsou nemovitosti v dispozicích 4+kk a 5+kk. Jejich obrovským benefitem jsou vlastní zahrady. Zájemci o nové bydlení totiž dlouhodobě velmi žádají soukromé zázemí pro relaxaci na čerstvém vzduchu a oddych pod slunečními paprsky. A právě to na Pomezí dostanou. Například volné nemovitosti 5+kk nabízejí 219 m2 vnitřní užitné plochy a venkovní prostor s výměrou pohybující se okolo 130 m2, ale mnohdy i vyšší. Terasovité členění domů a jejich důmyslné zasazení do mírného svahu zajišťuje jednotlivým rodinám vysokou míru soukromí. Samozřejmostí jsou předzahrádky a praktické garáže.

KKCG Real Estate Group a.s.

Energetická úspora je důležitá

Řadové domy v Praze-Košířích jsou stavěny v prémiovém standardu. Mají energetický štítek B, který prokazuje jejich úspornost a nízké výdaje na provoz. Peněženky budoucích rezidentů ocení i akumulační nádrže na dešťovou vodu, kvalitní okna s izolačním trojsklem, větrání s rekuperací tepla či inteligentní ovládání domácnosti. Na základě individuálních přání lze provádět mnoho klientských úprav – například instalovat fotovoltaické panely, centrální vysavač nebo automatický závlahový systém. Zahrady je možné doplnit vířivkou nebo pergolou.

Velkorysé domy ve výjimečné lokalitě budou dokončeny ve druhém čtvrtletí roku 2024.

KKCG Real Estate Group a.s.