Život a styl

Zpět na článek

Takzvaný kolega Jiří X. Doležal zradil

23 komentářů

zerovan
Jen nevím jestli před nebo až potom
enrico.bizzarro
Sranda Hezky vtipně podané, jestli si Kalósek myslí, že si z někoho udělal řiť, resp. že ji někomu nastavil, tak se plete.
monte44
jako dlouholetý čtenář Reflexu si dovolím jeden soukromý postřeh: Reflex je úplně v P.ÍČI!!! To není ten časopis, který jsem si kupoval roky. Ten už neexistuje. Škoda.
hedlik
bohužel musím souhlasit. tištěný reflex již nekupuji..jak jinak na ten náhlý nejen názorový posun reagovat?!.. pane Bílku ,jak mi chybí váš nadhled a nechuť se hnát za každou cenu za senzací. velmi mne mrzí,že jste jen dalším důkazem toho,že o peníze jde až v první řadě! škoda! respekt si kupuji dál velmi rád!
polist
To jsem rád, že s tímto názorem nejsem sám... Doporučuji rozhovor s bývalým šéfredaktorem:
http­://www­.ct24­.cz/me­dia/2­0959-reflex-je-sam-sobe-osudem-rika-jeho-exsef-petr-bilek/

A cituji z něj: "Reflex se stal populárním i pro nezávislost své redakce." Kdeže tyhle časy jsou! Reflex je hlásná trouba občanských demokratů, není den, kdy by naprosto bezdůvodně nemetal hnůj na Věci veřejné.

Nebo: "...čtenáři Reflexu dlouhodobě vysoko hodnotí právě dlouhé a názorové články, které jim časopis nabízí." Dlouhé články dnes mají se zajímavými názory jen málo společného, hodí se možná tak na oddychové čtení na WC.

A nakonec: "Čtenáři se prý nemusí bát ani toho, že se Reflex začne podbízet a vyjde vstříc současné módě roztříštěných a klipovitých médií." Bohužel - STALO SE!!
Petr Eugel
To se snazi cela redakce ze sebe udelat jeste vetsi k-r-e-t-e-n-y, nez vcera po tech vseobecnych reakcich na Kalouska???
Asi to vcerejsi sebeztrapneni krapet naredej, ale pachut hysterie stejne zustane.
tritecky
jsem málo zhulená, nebo v čem je problém? Nějak to ne a ne pochopit.
Palopetro
Trijointy a jste v obraze.
Palopetro
že Kalousek mlžil,ale dělat z toho tragikomickou frašku,mi opravdu přijde Reflexu nedůstojně slabomyslné.
Palopetro
že Kalousek nemlžil,ale nedělat z toho tragikomickou frašku,mi opravdu nepřijde Reflexu důstojně vychytralé.