Život a styl
Přihlásit pro přidání komentáře
Digitt
0
Mě na vlacích nejvíc vadí právě ten Fake(falešný).Příjmení sedí více než dokonale.Kdyby zůstal u opatrování opic udělal by nejlíp.
fakov
Mě by spíš zajímalo, jak to ten Fejk dělá? Je to fakt odborník na všechno - něco jako nový ředitel NP Šumava Stránský.
sammy
Nelíbí se mi, že se ČD místo vytváření zisku soustřeďují na přesun peněz daňových poplatníků do kapes kamarádíčku vedení ČD. Kdo kdy jednal s ČD, má o těchto praktikách jasno. Uvnitř ČD se jedná o veřejné tajemství. Opravdu nevím, zda je tento podnik možné vyčisti nebo zda by nebylo snazší jej nechat jako slušnou ztrátovou firmu krachnout.
slavekmiloslav
směšné! klidně začnete s tím co je na dráze dobré a fungující..
a vše ostatní je pro našeho arbitra.
a vše ostatní je pro našeho arbitra.
Palopetro
Co si Sodomková stěžujete!Vlak počká až si nakoupíte v soudedním PRIORU.To za mých mladých let jsem se najedl jedině ve stanici Trutnov,kde ve dne v noci běhal pikolík s řevem HORKÉÉ PÁÁRKY HORKÉÉ..A když jste chtěla přidat hořčice,tak se už vlak rozjížděl,takže ji měl pikolík obvykle v ksichtu.
Palopetro
a kolem jeho ZOO řádí černá zvěř jakoby nic.To je tak,když odejde jediná respektabilní osobnost.I ta prasata mají prééé.