Archív
Přihlásit pro přidání komentáře
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
latinka
Sem napište váš vzkaz!
Chcete mít zdravého psa? Kupujte pedegree pal, chcete mít zdravou kočku? Kupujte Whiskas!
Chcete být zdraví vy? JEZTE PSY A KOČKY!! To je odpověď na úroveň příspěvků.
P.S. V životě jsem neshlédla víc než 1-2 díly reality show nebo něčeho podobného, ale když něco kritizuji, tak alespoň ať je ta kritika kulturnější než kritizované.
P.P.S. V době,kdy jsem Reflex kupovala, by tam skutečně o takových televizních žánrech nikdo nepsal, i kdyby hýbaly národem.....Smurné
Chcete mít zdravého psa? Kupujte pedegree pal, chcete mít zdravou kočku? Kupujte Whiskas!
Chcete být zdraví vy? JEZTE PSY A KOČKY!! To je odpověď na úroveň příspěvků.
P.S. V životě jsem neshlédla víc než 1-2 díly reality show nebo něčeho podobného, ale když něco kritizuji, tak alespoň ať je ta kritika kulturnější než kritizované.
P.P.S. V době,kdy jsem Reflex kupovala, by tam skutečně o takových televizních žánrech nikdo nepsal, i kdyby hýbaly národem.....Smurné
No, je asi zbytečné se tady rozepisovat o dojmech, ale jedno si neodpustím: musím přiznat, že mě dost překvapila paní Christová, že se k tomu propůjčila. Doteď jsem ji měl za dámu...
1. Miss ČSSR byla Alžbeta Štrkulová, někdy 68/69 (pak dělala hlasatelku v ČST). Když byla Ivanka, tak už jsme snad byli ČSR, ne?