Komentáře
Zpět na článek
Bátorština pro samouky: Jak se zalíbit prezidentovi a dostat flek na ministerstvu
39 komentářů
placirkabodlo
ano dekuji, diky sojce bonzacce jsem dosel na tvuj velmi vzrusujici prispevek, ale musim te zklamat, na studovani poddruhu nacku nemam vubec cas.
jinak tedy. kdyz nakopu fasouna nebo nacka do zadku, tak nejen ze udelam neco pro sve fyzicke i dusevni zdravi, ale prospeju i prirode. snad tu mou prostou rec prectes, chapani neni v tomto pripade, jak vidim, dulezite. preju mno tisic jarnich slovicek na tve pouti v sireni pravdy, lasky a kvalitni muziku s sebou. nevim proc predevsim dolezal, kdyz batoru ma kazdy rozumny clovek prakticky stejne v pici.
jinak tedy. kdyz nakopu fasouna nebo nacka do zadku, tak nejen ze udelam neco pro sve fyzicke i dusevni zdravi, ale prospeju i prirode. snad tu mou prostou rec prectes, chapani neni v tomto pripade, jak vidim, dulezite. preju mno tisic jarnich slovicek na tve pouti v sireni pravdy, lasky a kvalitni muziku s sebou. nevim proc predevsim dolezal, kdyz batoru ma kazdy rozumny clovek prakticky stejne v pici.
el.mimo
http://www.ceskapozice.cz/domov/veda-vzdelavani/batora-nejsem-zadny-xenofob-filozoficka-fakulta-uk-sdeli-kdo-byl-clenem-ksc
http://semin.blog.ihned.cz/c1-51292420-otevreny-dopis-ladislava-batory-dekanovi-ff-uk-stehlikovi
placirkabodlo: Pokud byste z jakéhokoli důvodu cítil potřebu výše uvedené odkazy rozkliknout, rád bych vás upozornil na fakt, že obsahují některé z termínů, které (jak je patrné z vámi dříve zde presentovaných příspěvků) vám zřejmě splývají. Nechávám tedy plně na vašem uvážení, zda by nebylo vhodné, abyste dle svých možností ponejprve věnoval čas k seznámení se s definicemi některých pojmů, např.: rasista, xenofob, nácek, bolševik, etc.
Jsem si jistý, že následná informační hodnota, už tak prosta jakékoliv mediální předpojatosti, bude mít mnohem větší váhu a stejně tak vy sám nepochybně získáte dobrý pocit, že se orientujete v dříve komplikovaných textech.
Toto doporučení nechť též zváží redaktoři Reflexu věnující čas dehonestaci p. Bátory, především pak PhDr. Doležal.
http://semin.blog.ihned.cz/c1-51292420-otevreny-dopis-ladislava-batory-dekanovi-ff-uk-stehlikovi
placirkabodlo: Pokud byste z jakéhokoli důvodu cítil potřebu výše uvedené odkazy rozkliknout, rád bych vás upozornil na fakt, že obsahují některé z termínů, které (jak je patrné z vámi dříve zde presentovaných příspěvků) vám zřejmě splývají. Nechávám tedy plně na vašem uvážení, zda by nebylo vhodné, abyste dle svých možností ponejprve věnoval čas k seznámení se s definicemi některých pojmů, např.: rasista, xenofob, nácek, bolševik, etc.
Jsem si jistý, že následná informační hodnota, už tak prosta jakékoliv mediální předpojatosti, bude mít mnohem větší váhu a stejně tak vy sám nepochybně získáte dobrý pocit, že se orientujete v dříve komplikovaných textech.
Toto doporučení nechť též zváží redaktoři Reflexu věnující čas dehonestaci p. Bátory, především pak PhDr. Doležal.
placirkabodlo
o "ministrovi" dobesovi se uz ani nebavim, ten muze tak leda jit podrzet husakovi do nemocnice
http://aktualne.centrum.cz/kultura/jeden-svet/clanek.phtml?id=694334
tohle by mely videt aspon decka na stredni skole ne? at vidi bolseviky a nacky taky "jinak"
klaus raus!
http://aktualne.centrum.cz/kultura/jeden-svet/clanek.phtml?id=694334
tohle by mely videt aspon decka na stredni skole ne? at vidi bolseviky a nacky taky "jinak"
klaus raus!
placirkabodlo
palopetro: myslim, ze to chapes, jak to ve skutecnosti je. z toho kdo "dostal" drobila, udela parta silencu na hrade, zlo. drobil se jenom lekl, ale jinak je ten "pan cistej" a misto aby sel sedet, tak se resi nacek batora. klaus uz muze byt akorat zavren na dva roky do blazince, tam muze neco supr napsat. a tak bude mit pocit, ze je uz slavnejsi nez havel. dyt klaus se uz disidentem prohlasil sam. je to prase, je mi z neho na bliti - hajek, jakl - dva sprosti vocasove. je treba otocit vlajku na hrade - stav nouze. akorat ze hradni straz jsou bukvice.(jaky pan, takovy pes) a tady, na foru, mas krasny priklad, jak se sendyman snazi vybruslit z toho hovna, ve kterem ryje drzkou. (u sendymana to "zacalo" (on rika "odkopal ses, tes se") kdyz si chtel resit - samozrejme urazkou - svou "neomylnost" pres von.rammsteina). tak jsem mu flakl pres hubu, sendyman sel vymenit trencle, a hele ho, uz se zase rehta jako kun ale at se rehta, i kdyz neni nejbystrejsi, on neni TO zlo, je trosku hloupej. a kdo neni, ze.
jenze hloupej a s mindrakem(a ***em v zadku(putinem)) jako ma klaus? zahyneme!
na debilni poznamku sendymana. (proc ted "vsichni" batora?) muzu rict stejne debilni a idiotskou poznamku. proc ted vsichni anicka, kdyz je tolik vrahu na svete. je mi z takovych "mudrcu" na bliti
jenze hloupej a s mindrakem(a ***em v zadku(putinem)) jako ma klaus? zahyneme!
na debilni poznamku sendymana. (proc ted "vsichni" batora?) muzu rict stejne debilni a idiotskou poznamku. proc ted vsichni anicka, kdyz je tolik vrahu na svete. je mi z takovych "mudrcu" na bliti
sendyman
Ale však jo, mě taky přijde poněkud pitoreskní, stačí si přečíst jeho životopis, pokud na to máte nervy! http://www.denikpolitika.cz/politik/ladislav-batora/zivotopis
Jen mi vadí ta mediální štvanice, za kterou (a o tom jsem přesvědčen) stojí snaha o dehonestaci Veverek za každou cenu.
Tady je zajímavý článek: http://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost-pripad-batora-0h5-/p_spolecnost.asp?c=A110227_103127_p_spolecnost_wag.
Odkaz na vyjádření pana Okamury tamtéž už jsem sem dával minule...
Jen mi vadí ta mediální štvanice, za kterou (a o tom jsem přesvědčen) stojí snaha o dehonestaci Veverek za každou cenu.
Tady je zajímavý článek: http://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost-pripad-batora-0h5-/p_spolecnost.asp?c=A110227_103127_p_spolecnost_wag.
Odkaz na vyjádření pana Okamury tamtéž už jsem sem dával minule...
Palopetro
No tak tedy také naposledy.Bátora je mi celkem fuk.Naježí se mi však vždy chlupy na zádech,když vidím nějakého politika nebo někoho ,kdo se jim mermomoci touží stát,který mění strany jako slipy.Přišlo mi,že p.Bátora je právě onim toužícím politikem.A upřímně řečeno,vadilo mi ,že V.K.tohoto pána (Kolik že má VŠ?),označil za oběť diktatury politické korektnosti.Pokud je vzdělán v několika oborech,proč se stále pasuje (podle, mne značně neobratně ) do role oběti mediálního lynče a nevěnuje se svým bohatě získaným odbornostem.(?)Nutně mě napadá,že je to ,z pohledu jeho migrace mezi stranama,programově nastavená iniciativa,která ho má v budoucnu donést až do parlamentu za stranu ber kde ber.
sendyman
A potřetí a naposledy :
I kdyby ta NS skutečně "fašistickou" byla, což je nesmysl, tak přece všichni víme, kolik bývalých a současných (!!!) komunistů sedí na nejvyšších místech.
Že TOHLE "nikomu" nevadí tak, jako teď "všem" vadí Bátora?
I kdyby ta NS skutečně "fašistickou" byla, což je nesmysl, tak přece všichni víme, kolik bývalých a současných (!!!) komunistů sedí na nejvyšších místech.
Že TOHLE "nikomu" nevadí tak, jako teď "všem" vadí Bátora?
sendyman
Jo, a začínám přemýšlet, že, pokud to té doby neudělají nějaký SKUTEČNÝ a prokazatelný průser, tak ty Veverky snad opravdu půjdu příště volit. Natruc. Všimněte si, jaký prostor je věnován miliardovým průserům na jedné straně, a jaký skutečně, ve srovnání s tím, hovadinám na straně VV. To jen svědčí o tom, že jsou nepohodlní současné "mafii", a to je mi sympatické!
Rozumní lidé, dle mého názoru, neodsuzují p. Bátoru na základě toho, že to píšou v novinách, a když už se mezi ty rozumné počítáte sám, jistě vám nebude činit potíže uvést, jakým konkrétním svým jednáním se p. Bátora ''odkopal'' a odhalil tak svůj nacismus. Nespěchejte, rád se od jednoho z rozumných dozvím tu konečnou pravdu. Snad byste mi mohl poskytnout i nápovědu, čím jsem ve vás vzbudil asociaci s šířením pravdy a lásky, a proč volíte oslovení v 1. os. č. jed.?
Já vám na oplátku mohu poskytnout vodítko k pochopení zmínky o/k JXD. Téma ''Bátora'' a způsob jeho presentace na Reflex přitáhl právě on, a jako vystudovaný psycholog jistě věděl jaký účinek jeho slova budou mít na ''rozumné lidi''. Jako národovec ve výslužbě by pak měl ovládat definice pojmů, které bývají spojovány jak s jeho ex-souvěrci, tak s p. Bátorou. Měl by je samozřejmě znát z podstatnějších důvodů, ale co se dá dělat.