Archív
Přihlásit pro přidání komentáře
muhlhaus
0
Když lidé měli srst, nebyli to ještě lidé (maximálně opo-lidé) a těžko se mohli dobírat odvěkých pravd. Pokud srstí nejsou myšleny ty zbytky, dochované nejen u mužů (i když by se to z hlediska dnešní módy - i při focení aktů - zdálo málo uvěřitelné).
barrett
SRANDU! tohle snad do reflexu nepatří, proboha. když jsou to kvalitní akty tak budiž, ale tohle je šílený. jako sestřička s vystrčenym zadkem to fakt není umění.
ale kdo rozhoduje co ještě je umění a co už ne?
ministr kultury?
mozna taky ten, no, knizak, nebo jeho architekt klaus, vaclav klaus. ale ja bych to nechal na helence fibingerove. kdysi o ni a s ni bezel cupr dokument, a rikam ti, to je VELKA umelkyne, ta ma jasno (napr. rikala: "zahradu vybetonovat, at nemusim sekat travnik", a tak), sikovna holka
grezwolf
Sice budu za pendantickeho hnidopicha, ale musim podotknout, ze tak jak lici autor ono uslovi "saty delaji cloveka" mi prijde, ze jej nepochopil. Osobne to uslovi mam spojene s pisni V+W, ze ktere ho chapu tak, ze saty jsou spolecenska norma a pretvarka... A fakt, ze se vzajemne prilis casto hodnotime podle povrchnich znaku...treba saty... Kdyz se na to uslovi divam z tohoto uhlu tak mi rozhodne nepripada jako nesmysl... Nejspise to i autor vi a ja jsem jen naledel na vidle...