Zprávy
Přihlásit pro přidání komentáře
janeklan
0
Vildo, ty jsi ale trumbera. To je můj vzkaz . Prý bude dražší rejže, řikal soudruh Ťin, co ty na to, moulo?
vonrammstein
Vy musíte bejt po lobotomii, jakkoliv už se údajně neprovádí. Tohle prostě není možný.
sendyman
a všimli jste si, že Usáma neukazuje jedním prstem "Mirku, jsi jednička", ale hnedka dvouma?
Že by myslel Pavku s Vildou?
Že by myslel Pavku s Vildou?
Tohle je posuňek,kterým označuje UBL V-vítězství bude naše.Údajně má prý od mládí srostlé prsty.
Ovšem pokud připustíme,že napodobuje své dva velké oblíbence Topolánka a Kalouska,tak to může mít i jiný význam.
ne, v englii to ma podobny, ale gender, vyznam. jen ze ladin neumi s prstama jako spok, tak to vypada, ze si zrovna vytrel zadek, jak ten domorody ind. nechci ale abych vypadal prechytrale. takze mi to je vlastne uplne jedno, a vubec tady nejsem. nevidis me.
sendyman
je Buchert ***. "Prý a údajně" nesnáší nácky, co si (prý a údajně), jako ausgerechnet na antisemitskej protest, berou a na dvéře lepěj Davidovy hvězdy s nápisem "JUDE".
Přijde mi to sice jako ***ina, ale psali to v Reflexu.
Přijde mi to sice jako ***ina, ale psali to v Reflexu.
el.mimo
''prý'' zítra napíše investigativní článek, kterak odhalil ''údajné'' napojení U.B.L. na redaktory ČT, aby se údajně očistil před mým (možná to někdo vidí stejně) tvrzením, že je bezskrupulosní amorální dacan!
Tento samozvaný hlídač Veřejné Bezpečnosti pak údajně sobě nechá postavit tabernákl, aby prý jeho velkolepý počin v našich dějinách mohl být patřičně oslavován.
Hanba Vám, p. Bucherte!
Tento samozvaný hlídač Veřejné Bezpečnosti pak údajně sobě nechá postavit tabernákl, aby prý jeho velkolepý počin v našich dějinách mohl být patřičně oslavován.
Hanba Vám, p. Bucherte!
Tohle není údajně ani prý, ale zcela prokázaná skutečnost,která přinesla tisícům japonců tragedii a dalekosáhlé důsledky.Jde zcela jasně o teroristický čin,který spáchala alkajdá po napojení U.B.L na raktory AE ve Fukušimě I