Zprávy

Zpět na článek

Chcete navštívit Jiřího Kajínka? Řekněte si ministru spravedlnosti Pospíšilovi

14 komentářů

poool
Ale po padesáti letech tak nějak oceńuji, že v Čechách není nic definitivní, a klidně v té ruletě můžete sem tam vyhrát, protože někdo někomu zavolal.
ruzena.svobodova
Sem napište váš vzkaz!Ze vykradal to sam rekl ale ze by zavrazdil nekoho tak tomu neverim,to byli jini na to tak tomu bych verila.Chudak tolik let sedi za neco a nekoho jineho ale verim ze i kdyz je to pomerne dlouho tak verte ze se na to prijd,tomu verim ja.Preju mu hodne zdravi a drzim palce aby uz se to k necemu pohnulo.Oni vedi moc dobre proc to zamitaj,protoze by to byla mezinarodni ostuda.
sendyman
ten Váš popis je srdceryvný, ale nezajímavý. S podobnými zkušenostmi se dnes a denně potkávají lidé, "žadonící" o přístavbu, dostavbu, děti do péče, nebo něco jiného.
V případě pana Kajínka je to navíc nudné. Možná že až takový vrah není a jsem pro spravedlivé došetření. Nicméně je to recidivista, tak bych si z toho tak velkou hlavu nedělal. Podle mého "zatím" sedí docela právem.
Palopetro
No tak Sendy,já vlastně nevím jestli sedím právně ani já sám.
sendyman
Jak to myslíte?
Jestli jako sedíte správně, něbo právě?
promirul
Sem napište váš vzkaz!Doufám,že paní Wolfová Kájinkovi prohlédla i stolici.Podle rozmachu jejího popisu jsem měl dojem,že měla spíš zájem o sex,tak daleko ale naše spravedlnost ještě není,i když člověk nikdy neví co se tam skutečně dělo.Pokud nejsem daleko od pravdy,byla by to určitě novinářská obluda.
von.rammstein
to by mě zajímalo, proč tolik lidí začíná svůj příspěvek slovy Sem napište váš vzkaz!
sendyman
A proč si jeden člověk zabere zde zavedený nick?
Sem napište váš vzkaz!
von.rammstein
Sem napište váš vzkaz!
Palopetro
Sem napište váš vzkaz!Kdo by se s tím páral,když to tam má již předepsané!!