Komentáře

Zpět na článek

Případ Škárka: Největší skandál Věcí veřejných i celé koalice

14 komentářů

reeh
Důkazy jsou uveřejněny

http­://vti­py.ne­troof­.eu/i­tem/51­74/nez­vrati­telny-dukaz/
Palopetro
J eto jako tsuna­mi.Kr­ásně,­váne­ček,po­hodič­ka a najednou,z ničeho nic je to celé v ***i.
vavrjan
Také jsem mněl kamaráda do doby než začal krást. Bylo to sice v minulém režimu, on mněl postavení a předpokládal, že se mu nic nestane. Nabídl abych do toho šel s ním . Nešel jsem a když to prasklo tak jsem odmítl bezpečnosti vypovídat. On byl stále po celou dobu vyšetřování ve funkci a obava z toho, že si podá toho kdo něco řekl byla namístě. Kradl hodně, byl vysoko a zlodějina se zametla. On skutečně zametl potom s těmi co o něm hovořili do protokolu. Policajti mu dali přečíst všechny výslechy a on s nimi zametl. To bylo v roce 1978. Tento příběh je stejný jako jich jsou dnes stovky. Ale ty závěry jsou stejné. Jediné co se mu stalo bylo jeho pozdejší převedení na stejnou funkci, ale jinam. Mnoho generací bude trvat než se těchto metod zbaví. Je to prostě jako rakovina. Celý národ je tím prolezlej.
sendyman
protože je to tvrzení proti tvrzení. Bárta nemá Smlouvu o půjčce, Škárka zase nahrávku, že se jedná o úplatek. Otisky ani DNA nic nevyřeší, protože jsou to, tak nebo tak, Bártovy peníze.
Ale hlavně se nevyšetří, od koho Škárka dostal mnohem víc, že se mu vyplatilo to prásknout a složit prachy, ať už je to pravda, nebo ne.
strassidlo
herman
ale pokud dobře čtu, tak pan JXD o tom případu zatím nepublikoval ani čárku.
herman
Pardon, to mělo být pod palopetra.
reeh
Jsou to Škarkoviny, nic víc než Škarkoviny.Jenom odvracení pozornosti od mnohem závažnjších prase­čin.(D­robil­,Bar­ták,Von­dra,Bé­m,Jan­čík a desítky dalších) A média, včetně Reflexu tomu zdárně napomáhají.
pavel.pita
Sem napište váš vzkaz! Pan Škárka se veřejně, možná i dobrovolně přiznal k vyděračství, pokud je jeho vyprávění, že mu platili za mlčení, někým zaznamenáno. Dle jeho vyjádření dostával stále větší částky, což zdá se býti typické pro většinu vyděračů. Aby mu mohli platit za mlčení, musel vyhrožovat, že něco udá policii, či novinářům. Policie by ho tedy měla z toho vyděračství obvinit a soud odsoudit. Též by měl být vyšetřen ten trestný čin pana Bárty, pro který byl údajně vydírán. Nebo se mýlím vážený pane Doležale?
muhlhaus
Podle mě, co se děje mezi hochy ve VV, jestli se obdarovávají nebo si půjčujou, je jejich věc. Skandály koalice jsou jiné - třeba to, co se za souhlasu koaličních stran děje na Ministerstvu životního prostředí - nejnověji jmenování bez výběrového řízení ředitele NP Šumava (který navíc problematice vůbec nerozumí). To, že jsou VV dosti bizarní stranou, je jasné už dávno i bez Škárky.