Komentáře

Zpět na článek

Premiér Nečas spí? Pokud vyhodil Drobila, musí vyhodit i Bártu

19 komentářů

ivanb
...ale kdo tam vzádu bude, to aby si tam stoupnul sám don Pepé, takto Jozef Chovanec, jinak je derby v ***i a titul taky!!!
mik-23
a to sem to ani necet, skoda casu, staci titulek
ivanb
...zase pěkně rozohnil, zřejmě nevěda, že RX čtou lidé, kteří mají alespoň zbytky rozumu!!! Nezapomeňme, že politici jsou takoví, jako zbytek naší jedinečné společnosti. Sami jsme si je tam dali a tak darmo hořekovat- i Buchertovi. Je mi celkem buřt kolik má pan Bárta peněz a komu je rozdává, není mí ale buřt vykradený trezor a zrada druhdy uznávaného dopravního policisty Humla. Být válka, tak jsou tito lidé popraveni!!!
strassidlo
Jo, Huml se tím naprosto degradoval. A ještě s tím hned běží za Rokem. Hnus, velebnosti, du blejt!
monoklon
Šlo mi jen o to, že najedné straně jde o veřejné prostředky (Drobil) a ve druhé jde o peníze podnikatele, který se rozhodl podnikat v politice a hlídá si svoji investici. Neznamená to, že tento přístup k politice se mi líbí, ale jde přece o zcela obecný jev ve všech stranách.!
strassidlo
Jo, rozumíme Vám.
monoklon
Jak muzete srovnavat jasny kanal veřejných penez do pokladny ODS s tim, že se ze soukromých peněz snaží někdo zajistit zakladní slušné chování poslannců puštěných u nás ze řetězu?!
pismenacislice
Autor nesrovnává skutky, ale důkazy a relevantní indicie. Na Drobilovo odvolání stačilo, že JEDEN člověk řekl něco Michálkovi - a ten místo toho, aby si udělal pořádek u svých podřízených - tak šel bonzovat výš (asi proto, že byl neschopný). A mimochodem - znám 2 lidi z tohoto fochu, kteří tvrdí, že Michálkem popisovaný trestný čin se ani nemohl stát, protože to není technicky možné (a nejsou lidi z politiky - natož z ODS).

A teď si to srovnejte s tím, co vyléza na Bártu (a na celé VV).

Ale Drobila se nezastávám, je dobře, že odešel, protože se znedůvěryhodnil. Jen mi připadá divné, že VV (se svým politckým programem a rétorikou) tolik stojí za Bártou. Možná proto, že je dobře uplácí.
strassidlo
Ale toš!! Chcete snad říct, že jste ke svému zaměstnavateli loajální proto, že Vás dobře "uplácí? nebo proto, že Vás slušně honoruje?!
Helejte, a jak Vy víte, že šlo o uplácení, a za co vlastně? A není soukromá odměna dost podstatně odlišná kategorie od dojení veřejných peněz do vlastní kapsy jenom z titulu funkce či pravomoci?

Myslím, že pods*** rozdílnosti těch záležitostí je zásadní a nechápu proč ten rozdíl tolik lidí nechce vidět!!!
ivanb