Komentáře

Zpět na článek

Premiér Nečas spí? Pokud vyhodil Drobila, musí vyhodit i Bártu

19 komentářů

ivanb
...ale kdo tam vzádu bude, to aby si tam stoupnul sám don Pepé, takto Jozef Chovanec, jinak je derby v ***i a titul taky!!!
sendyman
No, to je těžký. Řepka je pořád docela dobrej, ale je to holt srdcař!
mik-23
a to sem to ani necet, skoda casu, staci titulek
ivanb
Řepka sice byl jeden z nejlepších stoperů, ale dnes už neudrží nervy, stejně jako Buchert a celá Mladá fronta DNES. A Křetínský je kopyto. Řepkovi platí asi devět mega ročně, měl by mu k tomu zaplatit ještě kurs sebeovládání. Takhle nás oslabit před derby a při marném stíhání Plzně, to je smutné.Co si dělá Bárta ve své straně je jeho věc, no teď už dobártoval, ovšem pouze navenek. O tom pánovi ještě uslyšíme!!!
ivanb
sendyman
Valím na celou vládu! Jdu si zastřílet!
http­://www­.super­.cz/vt­ipky/­20966-proc-nestrilet.html
strassidlo
Jo, Huml se tím naprosto degradoval. A ještě s tím hned běží za Rokem. Hnus, velebnosti, du blejt!
strassidlo
Tss! Na naše patoky pro Pražáky do bazénu by Vám mega nestačilo! Snad bazén s obyčejnou chlorovanou vodou a nějaký ten patok v demižónku u toho cachtadla...

Nj, ze těch blbejch se Vondra jeví blbej nejméně, ale to nic nemění na tom, že je to neschopný břídil a jaksi se mi nechce věřit, že by z těch milionků od PROMOPRO nic nekáplo jemu nebo jeho kámošům -to by totiž byl ještě blbější, než jenom blbej.
ivanb
...zase pěkně rozohnil, zřejmě nevěda, že RX čtou lidé, kteří mají alespoň zbytky rozumu!!! Nezapomeňme, že politici jsou takoví, jako zbytek naší jedinečné společnosti. Sami jsme si je tam dali a tak darmo hořekovat- i Buchertovi. Je mi celkem buřt kolik má pan Bárta peněz a komu je rozdává, není mí ale buřt vykradený trezor a zrada druhdy uznávaného dopravního policisty Humla. Být válka, tak jsou tito lidé popraveni!!!
sendyman
Kdybych měl mega kaček, tak už se dávno koupu v nějakým bazénu, napuštěným Vašimi patoky pro Pražáky!
No, popravdě, Vondra mi tam vadí ze všech skoro nejmíň...