Komentáře

Zpět na článek

Vít Bárta si pořád vymýšlí. A usvědčil se z toho teď sám

33 komentářů

maravesan
Tak až se bude kvílet kolem Vondry, Grosse, Paroubka, Haška , Sobotky, Palase, Langera apod. doufám, že se budete rozčilovat úplně stejně. Mimochodem by mně zajímalo odkud vy bererete informace nejenom o dění u nás, tzn. kde chytří, krásní a úspěšní lidé píší články pro chytré, krásné a úspěšné lidi???? Ráda si počtu.

PS: Co máte proti panu Grossovi? Vždyť on jenom nedokázal vysvětlit nějaké peníze na byt. Takže asi půjčka bez smlouvy od dobrého přítele

J. V.
strassidlo
Ale to si nerozumíme, JanoV.. Vy asi čtete něco jiného, než já píšu. Netvrdím, že Bárta nic špatného nemohl udělat, tvrdím, že na žádném z jeho tolik medializovaných skutků dosud neshledávám nic tak špatného -krom toho, že nedal půl mega mě!!! To mě fakt dožralo!
A taky říkám, že všechno to kvílení kolem Bárty má ve skutečnosti jediný smysl a to je odvést pozornost od skutečných prokazatelných a reálných lumpáren.
Bártovi nidko nic nedokázal, na tom nemění nic ani sto sračkometnejch článků, které jsou skutečně psané stejnými lůzry, jaké mají za účel oslovit. Pokud jste se k nim zařadila, je to Vaše věc. Mě by totiž zajímalo jaké jiné argumenty máte pro své přesvědčení. Myslím JINÉ, než nám předkládají novinářské vešky, omílajíc stále jen jakési virtuální zločiny p. Bárty.
P.S. nejsem volič VV, ale jestli bude tahle linie štvaní pokračovat, tak jim to příště hodím, i když Johna nemusím a Bárta mi taky není zrovna sympatickej -jenže ti druzí jsou fakt horší a andělé k nám před volbama z nebes neslétnou -ergo, musíme vybírat z toho, co máme.
okuk
Jeho titul z nějaké policejní školy má asi tolik váhy jako tituly z Plzně.
okuk
Správní soud s tím mnoho nenadělá. Je to zákon, který platí v celé EU a nedá se obcházet ani půjčkou, ani ničím jiným. Krom toho, neexistuje žádný úpis. Jak by tedy Bárta dokazoval, že jde o půjčku?
poool
když tu pravice rozkradla, klidně i ve splupráci s levicí, třetinu veřejných rozpočtů od roku 1990?
Zajímavé je, jak najednou dokáží novináři vidět vše jasně a čistě, rozdávat padni komu padni, jakoby si kompenzovali roky, kdy raději drželi hubu a krok, nebo statečně mlžili, a vytvářeli clony pro tunelování státu
maravesan
Pro strassidlo:
Napsala jsem Vám dlouhý vysvětlující příspěvek ale musela jsem ho smazat, protože jsem pochopila, že nemá smysl argumentovat člověku který používá argumenty typu - Vít Bárta sice něco provedl ale pánové Vondra, Gross, Paroubek, Hašek, Sobotka, Palas, Langer taky takže to smažme.
A nebo - nesouhlasíš se mnou, tzn. jsi neúspěšný lúzr co natahuje ruce po penězích druhých!
Mimochodem můj názor jste zaměnil za neochvějnou jistotu. Nemám vůbec žádnou jistotu stejně jako ji nemáte Vy. Mám pouze názor, ne sice stejný jako Vy ale stejně jako Vy.
strassidlo
Vám se dá závidět ta neochvějná jistota, že Vy víte jak to všechno je a máte úplně jasno. Já stále pochabuji a kladu si mnoho otázek. Tou zásadní je i to, že fakt nevidím důvod kohokoliv uplácet a že to opravdu spíš vypadá na půjčování si peněz. Žádné další -jak Vy tvrdíte- aféry fakt nevidím. To, že někdo pojímá politickou stranu jako firmu je spíše klad, než opačně, protože ostatní politici ji pojímají jen jako ždímačku na naše (státní) peníze a je jim jedno jestli nějaké vůbec zbudou a nebo budou efektivně použity pro cokoliv potřebné daňovým poplatníkům. Takže manažerský přístup je zdravější, než jakési pochybné "ideály", které jsou stejně jen proklamací pro blce, co jim věří.
Vaše svaté horlení stojí na mizerných základech a neochotě vidět mnohem mnohem mnohem horší hříchy. Vadí mi totiž mnohem víc přístup takových, jako je Vondra, Gross, Paroubek, Hašek, Sobotka, Palas, Langer a dalších, kteří pod praporem ideálů ropzkradli co mohli, protže prací by si nevydělali ani pěťák. Svými sympatiemi se voliči sami rozdělují na ty, kteří něco umí a dovedou se uplatnit a takové, kteří jen natahují ruce k penězům těch druhých (státu) -takové lidi jakýkoliv úspěšný člověk hrozně irituje.
zerovan
cesi jsou smejici se bestie
zerovan
za to ze krade pera
maravesan
Ok. Tak až se zase příště na někoho provalí, že dával úplatky stačí to nazvat půjčkou bez smlouvy dobrému příteli. To, že to tak děláte Vy je jedna věc ale politik by to rozhodně dělat neměl!!!!! Jak jinak byste potom chtěl zabránit korupci? A že pan Bárta nevěděl, že se to nesmí???? Pokud vím má titul Judr. takže úplně mimo být taky nemohl.
Důvod? Když si založíte stranu za účelem byznysu je jasné, že poslance spíš než ideály a programem budete motivovat penězy. Vůbec bych se nedivila kdyby se dřív nebo později objevily další obálky.
A jestli Vám aféry kolem pana Bárty připadají jako prd je to Váš problém. Ale nechtějte potom aby se i kdololiv jiný choval podle zákona.
Ale na jednu stranu Vás chápu. Včera jsem viděla pana Bártu v otázkách V. Moravce a mráz mně běhal po zádech. Ten člověk je opravdu velice zdatný manipulátor, takže chápu, že mu to hodně lidí "žere". Kecal, kecal ale opět nevysvětlil nic. Takže o osud pana Bárty obavy nemám. Myslím, že o něm ještě hodně uslyšíme - bohužel.

Jana V.