Zprávy

Zpět na článek

Bude mít sčítání lidu nějaké použitelné výsledky?

16 komentářů

strassidlo
No, Vy je snad nenosíte???? Vždyť podle představ našich hlav pomazaných o cenách energií, bydlení, důchodových úspor apod., to musí mít každý "obyčejný občan" běžně k dispozici.
jellyson
A tak se ptám, jak jste, JXD, přišel na tu hloupost, že jste povinen údaje poskytnout pravdivě?
ultimathule
Vážně? Tak to jste mi otevřel oči, díky. Doteď jsem si myslel, že to je částka, kterou většina z nás běžně nosí v peněžence.
ivanb
...tak složitej nepřipadal. Hledáte problémy tam kde nejsou, místo abyste napsali, jestli je pravda, že Šafr odchází do Blesku a taky která perla usedne na jeho sesli??? A nakonec, před 99 lety se potopil Titanic!
2592
Tak pokud budeme mluvit o tom "zejména", potom ta přesnost klesne ještě o dalších patnáct procent. Protože až se za dva roky dobabrají ti počtáři k nějakému výsledku, nabeton spousta lidí bude pracovat někde jinde, na jiných pozicích a s jinou dopravou do zaměstnání. Mnozí tou dobou nebudou pracovat vůbec. Tou desetiprocentní nepřesností jsem myslel zrovna ty příklady, které tady uvádí "jurnicek" a JXD. A také to, že dost lidí to vyplní špatně a někteří vůbec.
matej77
V článku v reflexu píšete, že garsonku využíváte k meditaci, k uskladnění fosilií (bezpochyby se tam s nimi i pohledem potěšíte) - obojí je rekreační činnost (odpočinek, zábava, zotavení). ve formuláři je "slouží k rekreaci", jak i píšete. myslím, že tím to je vyřízené a děláte problém z něčeho, co problém není.
jendai
Ta nejdulezitejsi cast neni buzerace, ale potreba (viz prvni prispevek v tomto vlaknu). Ty ostatni casti asi ano...co se tyce nabozenstvi, s chuti do toho, ovsem sikana to neni (bylo tam napsano, ze je to dobrovolne uvadeny udaj) a co se tyce narodnosti, tak tusim taky, coz tudiz taky neni sikana ;-)
jendai
o presnosti nic presneho nevim, ale urcite vim, ze ze scitani lidu ziskavaji zejmena informace, ktere nejsou roztrousene jinde (o ne prave jde ve scitani) - napriklad kde skutecne bydlite, kde pracujete a cim a jak dlouho dojizdite ;-)
vaclav_kruta
Zdravím JXD. Krásně (jako téměř vždy...) jste vyjádřil mé pocity, kdy jsem po návratu z jarní lyžovačky v Itálii začal kolem půlnoci elektronicky vyplňovat sčítací buzerarchy. Splachovací záchod jsem přiznal, ale užil jsem si tzv. kolonky vyplňované dobrovolně dle svého rozhodnutí. A tak jsem národností kromě Čecha také Lužický Srb (mám tu menšinu v NDR rád už dlouho) a přihlásil jsem se k církvi Višva Nirmala Dharma. Už se moc těším, až mi jejich guru (nebo jak si říká ta paní - něco o tom jsem pak četl na internetu) zaťuká na dveře a začne mi organizovat šťastný život
Mám rád Reflex a JXD !!! Nesnáším státní šikanu a buzeraci. Hawk.
jurnicek
Oprava: s darlinkem. S čerpadlem a zásobníkem.