Komentáře

Zpět na článek

Klaus přiznává: Jsem latentní kleptoman

28 komentářů

strassidlo
Vy se totiž řehníte všemu, Filipe. Jenže mně to fakt přijde napsané bez humoru a v křeči.
von.rammstein
gratuluji, citovala Vás televize JOJ
sammy
jak jsem říkal, tak se stalo: http­://zpr­avy.id­nes.cz­/klaus-priznal-kleptomanii-hlasila-slovenska-televize-nepochopila-vtip-1ag-/zah­ranic­ni.as­p?c=A1­10419_­172241­_zah­ranic­ni_brm
geo58
mno, zato vas prispevek prozrazuje pronikavou vrozenou inteligenci a mysl vytribenou mnohaletym studiem na prestiznich zahranicnich universitach (Lomonosova). Mimichodem, odkud cerpate sve znalosti ohledne proseckych panelaku a funkce domovnika ?
geo58
z h*vna bic neupletes, zapomen uz na toho Klause, nejde ti to a zacinas bejt trapnej. Jinak dobry ...
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
taipan
Tak spatne to neni.

Ja vim, ze jste komunista, s. strassidlo (je jedno, jestli v soucasnosti pretreny na modro) a proto Vam skutecnost, ze Klaus krade, nepripada zvlastni. Vezte ovsem, ze krast normalni opravdu neni!
taipan
To mate nanestesti pravdu.
taipan
ze skutecnost je daleko tragictejsi.

Holt, Klaus je nevzdelany (VSE je parodie na vzdelani) a neprilis inteligentni clovek s rozhledem domovnika z proseckeho panelaku. A to je opravdu tragedie. Proc se z nej Slouf rozhodl udelat prezidenta, to je jina otazka. Bylo to na prani Rusu?
sammy
Pana prezidenta rozhodně nechci bránit, ale tenhle článek je fakt za hranou. Umím si představit, že Holcovu pitomost odcituje nějaký zahraniční "Holec" s odkazem na renomovaný český týdeník. Nepravdivě tvrdit, že někdo uznal, že je kleptoman a půjde se léčit je drsné. Tvrdit to veřejně o prezidentovi je nehorázná pomluva (bez ohledu na mediální neobratnost V.K.).