Fotogalerie

Zpět na článek

Manželství s géniem: Neuvěřitelné příkazy, kterými Albert Einstein trápil svoji první manželku Milenu

15 komentářů

Jana Anastasie Prachařová
@Andrew Shob To nejsou žádné lži Ty genie, to jsou historií podložená fakta, bobečku
Jana Konvalinková
V nadpisu mate chybu: Milena místo Mileva
Jaroslav Cimrman
@Lukáš Tůma Přesně tak - dneska chlapovi stačí mikrovlnka a Tinder 😂😂😂
Lukáš Tůma
@Milena Michaela Orsi Jsem presvedcen ze kdyby Einstein zil v dnesni dobe tak bude jeste uspesnejsi diky vymozenostem dnesni doby a Maric by ho nemusela vubec zajimat.
Milena Michaela Orsi
@fimat99792 Je zajímavé, že vyjadřujete podporu vědci, ale ani vás nenapadlo napsat, že i vědkyně by tedy měla mít stejná práva.
Kdyby žili v dnešní době a pracovali každý sám za sebe, jsem přesvědčena, že by M. Marić byla mnohem úspěšnější a uznávanější vědec než její egoistický narcistní choť.
fimat99792
Minimálně body A1,2,3 jsou zcela pochopitelné.

Když je někdo vědec, tak zcela logicky požaduje aby nebyl v pracovně rušen, neodváděly ho od práce takové maličkosti jako je úklid nebo jídlo a mohl se celý den koncentrovat na práci.
Andrew Shob
@Uživatel_5697006 To nejsou zadna fakta ty primitive, ale trapne nicim nepodlozene spekulace a lzi.
Andrew Shob
Zase jenom stupidni lzi.
LUF __
@Milena Michaela Orsi
Na základě čeho "jste přesvědčena"? Einsteinovi na studiích sice vysvětlovala matiku, ale to protože na ní nechodil na přednášky. Při jeho vědecké práci mu pomáhala s pomocnými výpočty jako asistentka, později totéž pro něj dělali jiní lidé. Své největší dílo, OTR budoval již bez ní. Ona bez něj neměla nic. Takže na základě čeho?
Jaroslav Cimrman
Míval jsem manželku - když byla doma, nemohl jsem se soustředit skoro na nic - na programování.. výzkum a vývoj... Když jsem byl doma, pořád otravovala a když jsem šel radši ven, pořád mě vyslýchala kam jdu a s kým, kdy se vrátím... Škoda, že většina mužů s Einsteinem sdílí hlavně tohle - problémy s hysterkama. A když se do toho přidá ještě feminismus - no maucta. Kdepak kočky a psi - přijde mi to jako když malý vzteklý ratlík furt útočí na velkého klidného psa a vynucuje si pozornost a ústupky a velký pes chce mít od něj hlavně pokoj. Zakousnout ho nesmí, tak s ním zkouší jednat klidně a logicky, ale ratlík štěká a štěká jako smyslu zbavený a vlámává se do otevřených dveří 🤦🏻‍♂️