Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
cernysvetlo
0
Dobré a veselé. Vsadím boty, že ti remcalové dole jsou z řad levice, oni totiž nemají za mák humoru. A obávám se, že i inteligence poskrovnu.
matej77
0
Mýlíte se v obou závěrech. Jenom mi přijde, že Reflex opravdu býval časopis (a server) s jinou úrovní (nejen) humoru. *** na to, chtělo by se říct a pod tento článek to snad i odpovídá stylu, že.
fortunka
Nevím jak vy,ale já to brala jen jako takový vtípek pro zlepšení nálady... Docela jsem se u toho pobavila....
libedejroznec
simunek
Mám obavu, že Reflex se definitivně ***. Angažujte Kočí jako šéfredaktorku. Padne Vám. Jste úplně stejně inteligentní.
ivanb
Sem napište váš vzkaz!
...a vzkaz klidně taky napíšu, všichni, komu ještě Reflex nestačil vymýt poslední zbytky rozumu, kupujte Týden. On teda vychází v pondělí, ale stojí za zkoušku!!!
Tak tedy můj vzkaz:Je to vtipné a chytré právě tak , jak to dokáže vypotit dylina Kočí.Proč by kua nemohlo na těchto stránkách občas zaznít trochu nevázaného humoru./Polovina zdejších přicmrdávačů si myslí,že to je skutečná zpověď Kočí,druhou se*e,že to je mystifikace a ten poslední jako správný čech,je jako vždy nas**ný,že někdo má větší plat než on