Komentáře

Zpět na článek

Kristýna Kočí svůj mediální obraz napraví!

21 komentářů

Palopetro
Co se prčíte?Chtěl jste vzkaz ,tak sem Vám ho sem prdl napříč celou touhle pošahanou diskuzí, aniž byste musel být nutně vztahovačný.
strassidlo
PP, já vidím jen dvě možnosti Sendyho absence: buďto má moc práce nebo nemá přístup na net. Tipuji to druhé. Dobrovolně by bez nás určitě tak dlouho nebyl.
ivanb
...no tak já si dovolím sám porozumět článku, aniž by mi ho kdokoli musel vysvětlovat, to za první, za druhý, je mi úplně buřt kolik kdo bere peněz a za třetí, nejsem přicmrdávač a jestli si myslíte, že neumím nadávat, tak to se pletete!
Palopetro
Sakra co je se Sendym?Ta minutka ticha za veverky se mu nějak protahuje.
matej77
Mýlíte se v obou závěrech. Jenom mi přijde, že Reflex opravdu býval časopis (a server) s jinou úrovní (nejen) humoru. *** na to, chtělo by se říct a pod tento článek to snad i odpovídá stylu, že.
cernysvetlo
Dobré a veselé. Vsadím boty, že ti remcalové dole jsou z řad levice, oni totiž nemají za mák humoru. A obávám se, že i inteligence poskrovnu.
strassidlo
Redakce chce sdělit, že škaredá Kristýnka to svoje politikaření a touhu přetáhnout Veverky od Bárty pod sebe a Škárku silně překombinovala. Tahleta parodie totiž hezky vystihuje její slovník i způsob myšlení.
Ještě mi ovšem chybí doznání redaktorů RX (alespoň), jak jí to zpočátku hezky baštili a kvokali přesně tak, jak jim to Kočíča sypala!!!!
strassidlo
Jo, po dlouhé době něco pro zasmání! Výživné a výstižné!
fortunka
Nevím jak vy,ale já to brala jen jako takový vtípek pro zlepšení nálady... Docela jsem se u toho pobavila....
atreides
Sem napište váš vzkaz!