Fotogalerie

Zpět na článek

Japonský bizár: Záliba v lascivních kostýmech jako únik od reality

3 komentáře

Peter Hosek
Pred mesicem jsem se vratil z 10ti denni navstevy Japonska. Byl jsem prijemne prekvapen a tuto velmi kratkou navstevu povazuji za jednou z nejlepsich za poslednich 15 let. Ano, da se rict ze to je do urcite miry unik z jejich zivota, ktery je velmi striktni a zacina od utleho veku. Disciplina a vse co je spojeno s celodennim zitim je neuveritelna. Privezel jsem si z teto cesty mnoho positvnich poznani. Tech par mladych zen ktere se oblekaji do techto komiks kostytmu je, da se rict, poskrovnu. Podle me nic zavazneho co by melo ohrozovat konservativni tradice tohoto naroda, ktere jsou ocividne na kazdem kroku.
Uživatel_5670214
Takhle to dopadá, když ve společnosti převezmou otěže devianti. Industriální a odlidštěná japonská společnost je totiž ideální půda pro růst deviací všeho druhu. Mladí lidé jsou tak zdecimovaní vizí své budoucnosti, že ztrácejí kontakt s realitou a ukíkají se ke všemu možnému, co je z té bídy na chvíli vytrhne.
Usilovně budujeme svět, ve kterém se nebude dát žít bez drog a viruální reality.
Ta skutečná realita bude totiž naprosto nesnesitelná. Ale je to váš svět, mladí progresivisté, tak si to svoje peklíčko pěkně užijte.
Stanislaw Nowotny
@Uživatel_5670214
Dobrý den pane uživateli.Táhne mi na šedesát.Občas se oblíknu do metalovejch hadrů a vyrazím na koncert nebo festival.Jsem taky deviant?