Život a styl
Přihlásit pro přidání komentáře
bosanoha
Zdá se, paní Knapová, že jste pro větší represe. Mně už to může být jedno, ŘP jsem uložil do almary a zjistil, že bez auta mohu žít. Ale kolik SE na silnicích zabije lidí a kolik KDO na silnicích zabije lidí je velký rozdíl. Stejně jako házení motorkářů do jednoho pytle. Mám známé jen mezi těmi přes čtyřicet ( ano, i takoví motorkáři existují ) a ti se na silnicích nehoní za rekordy. Ale většina z nich má nějaká zranění způsobená "plechovkáři". Mně osobně "sundal" náklaďák s pivem... Proč je na krabičkách cigaret nápis, že způsobují smrt? Proč to není na autech? Budete mít tu odvahu a zeptáte se v nějaké automobilce? Díky.
ultimathule
kuchyňský nůž může být taky nebezpečná zbraň. Nebo sekyra. Nebo kladivo. Záleží na tom, kdo s tím zachází a co s tím má v úmyslu.
Rád bych autorku upozornil na fakt, že udělat si ZP není ani o chlup těžší než udělat si ŘP, takže příměr ani tak nekulhá, jako se spíš plazí po břiše.
Kdybych měl brát vážně jednu řidičku, vyděšenou z toho, že ji ohrozilo pár troubů, co nejezdí úplně košer, vůbec bych nemohl sednout za volant, protože podobné situace řeším několikrát denně-a řídím mnohem déle. Prostě se, paninko, naučte počítat s tím, že se na silnici *** vyskytují v množství větším než malém. Není to dobře, ale je to fakt, který nevyřeší ani policie, natož nějaké pohoršené mudrování. A pokud je Vaše panika nezvládnutelná, jezděte vlakem nebo busem. A doufejte, že se fýra neprobudil s kocovinou nebo se nerafnul s manželkou.
Rád bych autorku upozornil na fakt, že udělat si ZP není ani o chlup těžší než udělat si ŘP, takže příměr ani tak nekulhá, jako se spíš plazí po břiše.
Kdybych měl brát vážně jednu řidičku, vyděšenou z toho, že ji ohrozilo pár troubů, co nejezdí úplně košer, vůbec bych nemohl sednout za volant, protože podobné situace řeším několikrát denně-a řídím mnohem déle. Prostě se, paninko, naučte počítat s tím, že se na silnici *** vyskytují v množství větším než malém. Není to dobře, ale je to fakt, který nevyřeší ani policie, natož nějaké pohoršené mudrování. A pokud je Vaše panika nezvládnutelná, jezděte vlakem nebo busem. A doufejte, že se fýra neprobudil s kocovinou nebo se nerafnul s manželkou.
souhlas, pokud mě někdo předjíždí na nepřehlednym místě, prostě mu uhnu a pustim ho nemusim se dívat, jak přede mnou lítají plechy, stane se, že i takovej, jak řikáš pirát blikne a poděkuje, že sem ho pustil Jen si myslim, že zmiňovaní piráti, jsou řidiči, kteří neumí řídit a často neznají ani základní předpisy a navíc, proti zbytku evropy jsou nevyježdění. Opravdového piráta člověk potká velmi zřídka, určitě ne 4 x za hodinu.
neilyoung
... má svá specifika. Z pozice profiřidiče (deset let jsem jezdil s auty různých velikostí, Ochcávky-T815) si myslím, že nejhorší jsou bezkonkurenčně dodávkáři, a po nich majitelé velkých bezpečných vozítek (proti nimž my ve starších plechovkách nemáme šanci) a frajírci v rozmanitých skládačkách. Jízda na červenou, agresivita a předjíždění v nebezpečných a nepřehledných úsecích, neznalost zipu, nedávání přednosti zprava, tempomat místo palice (v devadesátce sedmdesátkou, v padesátce sedmdesátkou), vybržďování nebo vytlačování ze silnice a bůhvíco ještě, jsou relativně běžné projevy psychoušků na našich silnicích. Ale i já už platil, i když na body to naštěstí vliv nemělo
oldboy
Pokud je tato paní účastníkem nebezpečné situace třikrát v průběhu 70 km, ukazuje to spíše na její řidičské umění. Alkohol a žena za volant nepatří.
shackall
Haló, paní Knapová, probuďte se. V ČR je jeden z nejtvrdších systémů (ne-li úplně nejtvrdší systém) v Evropě. Podle 411/2006 Sb. Vám například odeberou ŘP za nebezpečné předíždění. Jízda pod vlivem nad 1,0 promile je TRESTNÉ. Další zpřísňování zákona není třeba...
BTW: Auto je dopravní prostředek, eventuelně sportovní náčiní. Máte to nějaké popletené...
BTW: Auto je dopravní prostředek, eventuelně sportovní náčiní. Máte to nějaké popletené...
Také je ale možné, že Adéla aktivisticky dramatizuje předvelikonoční přesuny, aby opět ''dokázala'', že auta jsou fuj a vraždí, a jediným východiskem je dát se k hnutí Buzno*Šlap, nebo jinému podobnému uskupení přátel otlačeného šourku. V tom případě jde ovšem o polovičatou snahu, jelikož správně by měl číhat pirát na každé křižovatce a její 70kmetrový roadtrip by byl poset mrtvolami.
Závěrem jen vyjádřím naději, že autorka nevyjíždí na Moravu příliš často, jelikož doteď jsem se cítil na zdejších komunikacích relativně bezpečně.