Archív

Zpět na článek

Smutné odcházení Havlova Odcházení z českých kin. Zatím jen 37 tisíc diváků

12 komentářů

extnt
Starý pán si splnil sen. Počítám, že ten prodělek producentům cvakne ze svýho, našpórováno má určitě dost...
cemanka
Mně se líbí, jak neúspěch filmu není podle autora článku vinou kvality díla, ale tím, že občané jsou prostě blbci, kteří nejsou "génia" Havla schopni pochopit...Já s tím nesouhlasím. Na Havla, jeho díla i politickou (ne)činnost mám jasné názory již několik let a je vidět, že nejsem jediná, kdo mu ty jeho pózy dávno nebaští
sjanborn
bohužel svůj myšlenkový potenciál prohospodařil vládnutím a kdyby mu moc nezamotala hlavu ,odešel po prvním volebním období.Zrovna jsem v kni*** stál u regálu filosofie,socilogie aj. a jsou tam i jeho knihy a nejsou všechny špatné/ nově vydané Dopisy Olze ,kde Ivan Havel a Zdeněk Neubauer doplnily/.Škoda těch milionů za film,kdy stačilo udělat záznam v divadle Archa a peníze venovat třeba na dětské domovy.
vavrjan
Pokud by Havel napsal knihu o letech kdy se dostal do funkce a napsal všechno a popravdě tak by to asi lidé koupili. Taková otevřenost se ale nenosí a skleroza asi pomalu a jistě pracuje a tak by to dneska již asi nebylo to pravé ořechové. Možná má Véna něco v šuplíku, ale nemá odvahu to vytáhnout na světlo světa. Škoda národ se jinak pravdu nedoví .
jip123
Ono bylo předem zřejmé, že to bude propadák. Veškrna napsal jen samé braky a pokud se brak ještě zfilmuje, je to zase jen brak. Nejhorší je, že na tuto blbost věnovala ČT 30 milionů Kč.
Spíše by měl Veškrna natočit film o své rodině, která patřila k největším nacistickým kolaborantům. Ale o tom se mlčí.
sjanborn
nepište nepravdy čt do toho dala 10 milionů z toho polovina je reklama,ale i tak je to smutné a film stál celekm 40 a vydělal 4 ...a v podstatě je v čr na konci a už půjde jen do tv a pak skončí na čt2 v pozdních nočních hodinách ve filmovém klubu...
nixpost
Film nevydělal 4 miliony. To jsou jen tržby, z nich se platí provoz kin a část se odvádí distributorovi. Z vložené investice se doposud vrátily jen asi 2 miliony.
cvalda
von Venca prachy má, jde tady o to,zdali ho Dášenka pustí do banky.Kolik asi zaplatil hercům, nebo mu to odehráli z křesťanské lásky ?
pismenacislice
Bych řekl, že se lidi neradi chodí do kina nudit. Já viděl hru - a nudila mě. Necítím tedy potřebu se nudit ještě u filmového plána - zvláště když mi všichni říkají, že film nic nového nepřinesl. Mezi námi - kdo by chtěl koukat na film, ve kterém režisér absolutně kašle na filmové vyprávění?!
aznom
A kdo ponese ztrátu 36 milionů?