Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
cvalda
0
Já bych jim zavřel hubu. Napsal bych na štítek pomazánka s máslem a hotovo. Jako kluk jsem neznal slovo špekáček, ale buřt. Nedaleko nás byl krámek a obchodnice nechávala viset neprodané buřty na háku tak dlouho, až z nich byl uherák. A to byla bašta. Zkuste to udělat dneska. Jo a příště nám zakáže Brusel šunkofleky, jelikož flíčky se dělají z mouky !
dochtorchocholousek
zda bylo zažalováno i Spojené království za užívání označení "Létající máslo", které nemá nic společného s vůbec žádným máslem (a s potravinou jen při hodně volné fantazii)?
Pardon, lepší by byla asi formulace: "...nic společného s jakýmkoli máslem..."
strassidlo
Doufám, že se za nedlouho dočkám zániku komického Eura a rozpadu byrokratické EU!
sendyman
můžete mi říct, co je na tradičním špekáčku (samozřejmě myslím "špekáček", ne nějakej sójovej hnus) hnusnýho?
Teda, kromě toho, že dobrej špekáček se už nedá skoro nikde koupit...
Teda, kromě toho, že dobrej špekáček se už nedá skoro nikde koupit...
Vždyť jste si i sám odpověděl. Podle "tradiční české receptury" není k výrobě "tradičního" špekáčku zapotřebí zabít zvíře (stačí jenom kousek upižlat, neboť maso k výrobě opravdu téměř nepotřebujeme)
příspěvek hodný dementa s IQ měňavky ..Vy určitě nejste řezník-uzenář, jinak byste znal recepturu..špekáček je připravovaný z jemně kutrované směsi vepřového a hovězího masa s vložkou z uzeného špeku, která dala výrobku název. Pravý špekáček podle původní receptury by se měl skládat z 50 % hovězího zadního masa z mladých kusů, z 20 % vepřového výřezu bez kůže a 30 % na kostičky nakrájeného špeku a měl by být kořeněn česnekem, pepřem, případně i trochou muškátového ořechu..proč se se.ete do věcí, kterým nerozumíte?