Komentáře

Zpět na článek

Roztíratelná unie aneb lítý boj o pomazánkové máslo

15 komentářů

filiprx
Néééé, pomoc, nedělejte mi prosím chutě. Nebo si to poběžím hned koupit. Zásoba od Sendyho už došla
cvalda
Já bych jim zavřel hubu. Napsal bych na štítek pomazánka s máslem a hotovo. Jako kluk jsem neznal slovo špekáček, ale buřt. Nedaleko nás byl krámek a obchodnice nechávala viset neprodané buřty na háku tak dlouho, až z nich byl uherák. A to byla bašta. Zkuste to udělat dneska. Jo a příště nám zakáže Brusel šunkofleky, jelikož flíčky se dělají z mouky !
dochtorchocholousek
Pardon, lepší by byla asi formulace: "...nic společného s jakýmkoli máslem..."
dochtorchocholousek
zda bylo zažalováno i Spojené království za užívání označení "Létající máslo", které nemá nic společného s vůbec žádným máslem (a s potravinou jen při hodně volné fantazii)?
neilyoung
50%+20%+30% znamená, že už do toho nemůžete dát ani to koření
Podle toho, co tu píšete to vypadá, že vyhrál slovenský recept, nikoliv "tradiční" ojebávačsko-čecháčkovský
strassidlo
sendyman
Možná mluvíte o "výrobě" dneska, nikoliv tradiční.
Nezbývá, než souhlasit s Whitebeardem.

Jo, a v tom Globusu mají jakžtakž slušný, to je taky pravda. Ale není tam ten špek, co bejval. Jsou to buřty...
whitebeard
příspěvek hodný dementa s IQ měňavky ..Vy určitě nejste řezník-uzenář, jinak byste znal recepturu..špekáček je připravovaný z jemně kutrované směsi vepřového a hovězího masa s vložkou z uzeného špeku, která dala výrobku název. Pravý špekáček podle původní receptury by se měl skládat z 50 % hovězího zadního masa z mladých kusů, z 20 % vepřového výřezu bez kůže a 30 % na kostičky nakrájeného špeku a měl by být kořeněn česnekem, pepřem, případně i trochou muškátového ořechu..proč se se.ete do věcí, kterým nerozumíte?
Palopetro
Z brněnského Globusu,když se do toho narve příslušná zelenina, z toho pak jsou mňamkový utopenci!
atreides
Snad to bude už brzy!!!!