Komentáře

Zpět na článek

Vít Bárta jde ve stopách Jiřího Paroubka. Zabije se v politice nakonec sám?

12 komentářů

Jirka1313
Vás si vážím, i pana Pečinky. Dlouho jsem tvrdil, že jste oba nejlepší političtí komentátoři. V poslední době vás oba přestávám chápat. Jak moc se oba vymezujete proti VV, co že se nedivím, ale konkrétně vůči p. Bártovi. Strana VV je trochu operetní a vady na kráse se už u blondýn projevily. Ale Bárta není blbec, ale naopak. Buď vyznáváte systém - všichni v redakci milujeme/nesnášíme Michala Davida, nebo je to horší. A protože jste oba chytří lidé, obávám se, že je to ta horší možnost. Fuj!
vavrjan
Co mu závidíte ? Že je úspěšný v podnikání a že vcelku dobře zvládl funkci na MD ? S Paroubkem bych ho nesrovnával. Bárta je akčnější , ale nepřehání to jako Paroubek. A Bártu si dokážu představit i jako předsedu vlády místo svazáka Nečase. Alespoň by ten smrdutý rybník rozhýbal.
zerovan
Pro mnoho lidi je prijatelnejsi Janosik nez ti nenazranci. Lidem se libi pohadka co me nezabije to me posili
Jarabak
Jestliže se zničí sám - už aby to bylo. A jóna ať si vezmě sebou do (politického)hrobu.
darda
jsem si Hydepark s paní Andrýsovou našel. Její vyjádření jsou naprosto srozumitelná. Jiná věc je jejich přijatelnost. Zato ale exhibice vyváženosti v podání s.Takáče je bezpečně čitelná i pro každého exotického frekventanta rychlokursu češtiny v Tatrách.
Jirka1313
Ano, máte pravdu! Ono je to srozumitelné, ale na nic. A opravdu mele a mele. Ony ty holky jsou takové navrčené, jak ke zkouškám.
ota49
ale na svoji netrpělivost. Kdyby zbrzkle neshodil Topolánkovu vládu a nechal ji dovládnout do řádných voleb, byl by dnes premiérem.
aznom
To by nejspíše byl,ale naštěstí není.
runningman
vy Bártu znáte osobně, že tady muvíte o jeho zásluhách, nebo jste jenom další z řady žen co podléhá kouzlu zbohatlých šašků ??
strassidlo
Stejně jako spousta dalších nýmandů, se nám Vilda může po.... z toho, že někdo jako Bárta je úspěšný vlastním přičiněním. To Vilíku nebudete Vy sám nikdy, ani Váš protekční potomek, a to Vás děsně žere!!!
Divím se jen, že Líba si myslí, že toto vaše žvatlavé pindání je žurnalistika. Asi nebude tak chytrá, je se mi dříve jevila.