Komentáře

Zpět na článek

Tak ať už ČSSD vezme komunisty do vlády

39 komentářů

extnt
Krása, díky, hezky shrnuto.
Zrovna ráno jsem zaslechl v rádiu (htt­p://ww­w.roz­hlas­.cz/zp­ravy/­regi­ony/­_zpra­va/887­907), že Zifčák je vlastníkem nějakého hotelu v Karlově Studánce, kam se před loňskými komunálními volbami náhodou přistěhovalo třicet lidí, kteří měli ovlivnit hlasování (jak asi...). A už mě to ani nepřekvapilo.
To co tady máme je parodie na demokracii. Chtělo by to osvíceného diktátora, jinak se z toho nemáme šanci vybabrat.
sirien
Hurá do vlády asi ne, ale "hurá konečně nějaká spravedlnost v téhle postkomunistické díře" zcela určitě.
(na druhou stranu, totéž bych volal, kdyby někdo po vzoru zákazu nacismu zakázal propagovat komunismus, v podstatě mi nevadí ani jedna varianta - chápu požadavek zákazu šíření extremismu, na druhou stranu se domnívám, že cenzura toho moc neřeší, spíš naopak pomáhá extremistům se definovat; co mi vadí je, že jedna zločinecká ideologie se potírá a bojuje se s ní na každém rohu, druhá zločinecká ideologie se nejen toleruje, ale dokonce je přítomná v poslanecká sněmovně - fakt právní stát který přistupuje ke každému stejně tohle)
strassidlo
Ha, tak knihovna bejt může, ale cárat po netu se nesmí!
strassidlo
Tak teď by mě ještě zajímalo jestli tady projde knihovna nebo se to bude zase muset psát jako kni***?!? A to se asi nebudeme smět ani ***t mezi články... chmchmchcm?! To sou věci tydle cenzouři!
sendyman
To je prd!
Podle RX nesmíte mít doma ani samce od kočky. Tedy ko***.
sendyman
Siriene, právě ten Váš poslední odstavec jsem měl na mysli!
jamilen
Sem napište váš vzkaz!Všichni nadáváme na KSČM a víme, jak by se chovali, kdyby se podíleli na vládě ? Horší by to nebylo. Také jsem pamětnice a na staré časy si nestěžuji. Rozhodně lepší než teď.
neilyoung
Jenomže tady ekonomické problémy působí hlavně tzv."rádobypravice" (Klaus a Kalousek drtivě vedou, dávno už se mají houpat...).
ultimathule
Podívejme. Ještě nedávno tu vyšel článek o k.okotismu, slovo k.okot včera použil B. D. v článku-a do diskuze to najednou nejde? Nebudeš ty maličko k.okot, Reflexi?
ultimathule
Takže koukám, že jste furt stejný ***, který nechápe smysl přečteného. Co kdybyste místo datlování chujovin šel udělat něco užitečného-třeba oběsit nějakého komunistu? Nebo sebe?