Zprávy
Přihlásit pro přidání komentáře
darda
0
pletencem z vrbového proutí je možné jen se souhlasem pomlazovaných. Každá se může v případě nesouhlasu ohradit, nemusí se zúčastnit a jestliže některý rozjařený koledník její nesouhlas nerespektuje může se dokonce dožadovat ouřední ochrany. Ráznější dáma je-li dostatečně pernatá může také koledníkovi namísto obarvených vajíček dát pár přes držku. Nashledanou u evropského soudu pro tahleta lidská práva. To se pak jeden ani moc nediví, že někteří manželové raději chlastají.
cenda54
jsem zvědav kdy se objeví nějaká, která se bude na bruselu dožadovat po prvním dítěti povinné změny pohlaví u rodičů, aby i u rození dětí byla rovnoprávnost
joell
....Mě to přijde jako dost nešikovná argumentace, neboť velikonoce slavit nemusíme, osobně je neslavím vůbec a nikdo mě nerube a dokonce to ani nikdo neřeší. Zatímco zkuste chodit bez "burky" tam kde vládnou tyhle islámští fanatici, nedožijete rána....
pinkkk
jděte už do háje zelenýho s tím feminismem, nebo co to je. Když se mlátí ženatí a vdané až do krve, tak jde asi o drobnosti, že. Když umlátí a utrápí dítě, no o co jde, budou řešeni jako přestupek. Ale že se chlapci s holkami proběhnou po vesnici (městě) a našlehají si nějakým proutkem, tak to se má řešit v OSN? Jak chlapci, tak děvčata se na to těší, neříkejte, že ne. Sám jsem to jako dítě zažil. A ty holky se na to těšily taky, ať nelžou. Bláznivý američanky pošlete do pr., (jo kvůli korektnosti řeknu do průduchu).
Hm. Mě ta tradice přijde relativně pitomá, ale tak vpohodě, dokud mi jí nikdo nevnucuje. Na druhou stranu se přiznám, že vidět nějakýho týpka jak "šlehne" mojí přítelkyni, která o podobné věci třeba nemá zájem (nebo minimálně ne od něj), tak bych mu asi neváhal kapku rozbít hubu.
Prostě a jednoduše - pokud někoho baví "šlehat" holky, které baví nechat se šlehat, tak já jim do toho rozhodně kecat nehodlám. Dokud je ten zájem oboustranný tak co mi je potom...
...na druhou stranu, prohlásit každou holku které se to nelíbí za feministku je tak trochu idiocie
Prostě a jednoduše - pokud někoho baví "šlehat" holky, které baví nechat se šlehat, tak já jim do toho rozhodně kecat nehodlám. Dokud je ten zájem oboustranný tak co mi je potom...
...na druhou stranu, prohlásit každou holku které se to nelíbí za feministku je tak trochu idiocie
ultimathule
Zjevně máte poněkud jeblé kamarády a kamarádky, bez urážky. Možná byste jim místo lkaní nad zhovadilými tradicemi měla vysvětlit, jak ty tradice vznikly. Pokud to tedy víte.