Zprávy

Zpět na článek

"Je po něm!" řekl Obama a rozkopl dveře jako šéf

9 komentářů

lofwyr
Bin ladin je mrtev...? On někdy nějaký Usama Bin Ladin - chacha terorista - existoval...?
bartape2
Samozrejme ze neexistoval, kdyz s tebou nepas husy. A dokud mne nekdo neprinese jeho vlastnorucni podpis ze je mrtvej, tak tomu neuverim.
whitebeard
místo "BinLadin is dead", věta zněla "BinLadin is dad"..D
vavrjan
Dnes jsem četl jak se Obama chodí každý den do kostela modlit. Jak může mít zuřivý křesťan radost s toho, že nechá zabít zuřivého teroristu a kopnout do dveří, které mu nic neuďáli. Aby si to skutečně vychutnal tak ať si koupí v Pakistánu tu superluxusní rezidenci a může si to vychutnávat. Možná, že ho tam také někdo přijde sejmout.
sirien
opakování slov je slohová chyba

Každopádně - nemůže mít zuřivý křesťan radost z teroristovy smrti právě, protože je zuřivý? ;)

Jinak to video je samozřejmě fake, Obama musí být praktikující křesťan aspoň na venek, prostě protože to je americkej politik a zrovna "zuřivej" neni adjektivum, které bych spojil s marketingově načančanou populistickou figurkou.
placirkabodlo
ale to preci neni slohovka. to je jasna a strucna vyhruzka, ze az se zase u nas objevi obama s medvedevem pri ratifikaci dohody o snizeni hamburgeru ve svete, tak nedostane pohlazeni, ale poctivych par ceskych facek, fakan jeden zurivy (podle me, mu ty dvere nadavaly do ***u - odecital jsem z kliky - takze ten kopanec byl na miste) at zije mir
sirien
Ne, slohovka to neni, ale kdo to po Vás má probohy číst - to neni jen opakované "vychutnávat", to je také odfláklá interpunkce, špatné s/z (a to v jednopísmené předložce), chyba shody přísudku s podmětem, nemluvě o užití těžké mluvené formy v psaném projevu ("neuďáli").
Ne že bych do diskusí psal nějak přepečlivě, ale tolik chyb na tři a půl úzého řádku je fakt trochu hodně.

A ještě jednou, protože jste to očividně nepochopil na poprvé - to video je autorem přiznaný fake.
placirkabodlo
na me se zlobit nemusis, protoze ja nejsem vavrjan ani jeho ucitel cestiny. ale beru, ze to neni jednoduche

a fake nefake, ty dvere mu zcela jasne rasisticky nadavaly, to mi nikdo nerozmluvi, tak si proste obama kopl, no boze. dyt to so enem blba vrata.
sirien
aj, sorry, nevšim sem si že odpovídal někdo jinej než je autor původního postu

Naprosto nesouhlasím s myšlenkou toho, že by dveře byly rasistické. Pokud by dveře byly rasistické, pak by se odrazily od stěny a přerazily by Obamův nos. Obama si tedy očividně kopl do dveří multikulturních a ještě navíc tolerantních - hamba mu.