Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeUsámu Američané zabili, s Talibanem jednají. Proč? Al-Ká’ida a Taliban mají stejný cíl
19 komentářů
von.rammstein
co si o tom myslí Sendy
A co je Vám *** po tom?
chjo, sem se zas ztratil v tom kterej z vás je kterej... až se Sendym zajdu na pivo tak si to od něj musim nechat pořádně vysvětlit, z toho neustálého připomínání a zapomínání už ve vás mám totální maglajz
Nebojte, i na to dojde. Maglajz mít nemusíte - jediný nositel onoho "problematického" nicku je zde už jen jeho zloděj. Na skutečnou osobnost von. Rammstein, jak se tu léta prezentoval, prostě zapomeňte.
Hledejte jinde!
Hledejte jinde!
No, aby bylo jasno - i když vím, že s tím nic nenadělám, stejně, jako právoplatný majitel "Vašeho" nicku: "Sendy" jsem pro přátele, ať už osobní, nebo virtuální. Vy nejste ani jedním z nich, protože jste zloděj onoho nicku.
Pro ostatní - a zejména pro Vás, pokud vůbec máte nutkání se na mě odvolávat - jsem "Sendyman".
Je to svobodný virtuální prostor, dělat si můžete co chcete, samozřejmě. Já Vás honit nebudu.
Já jen, abyste věděl. A je jen na Vás, jak se k tomu postavíte...
Pro ostatní - a zejména pro Vás, pokud vůbec máte nutkání se na mě odvolávat - jsem "Sendyman".
Je to svobodný virtuální prostor, dělat si můžete co chcete, samozřejmě. Já Vás honit nebudu.
Já jen, abyste věděl. A je jen na Vás, jak se k tomu postavíte...
Omlouvám se: z toho, mnou jmenovaného okruhu, bych nerad vyjmul "slušné lidi", obecně vzato.
Do této kategorie, jako potměšílý zloděj zavedeného nicku, nespadáte, i když jinak neškodíte...
Do této kategorie, jako potměšílý zloděj zavedeného nicku, nespadáte, i když jinak neškodíte...
To jste si třeba na příkladu Kaddáfího nevšiml, jak se z teroristy stane přítel, a poté cíl náletů ?
S talibánem američané jadnají, protože je to pro ně výhodné, a až to pro ně výhodné nebude, tak jednat nebudou.
Mimochodem nebýt američanů, tak už je dávno Evropa v .....