Komentáře

Zpět na článek

Svět má právo vidět mrtvého Usámu!

22 komentářů

sirien
Týjo, takovejch obvinění v pár řádkách.

Kdo konkrétně jsou skuteční páni Američanů a jak přesně že to ovládají své loutky?
Kdo jmenovitě byli "židovští olygarchové" a jaké konkrétní zločiny a proti komu že to kdy spáchali?
Existovali-li tito olygarchové, jaký další než Židovský původ měli a jakou roli to ve věci hraje?
V čem je špatně, když někdo koupí za méně než pak prodá? Osobně si totiž rád připlatím za to, že nemusím vše kupovat v místě původu, tak abych věděl kde že to činím to hrozné zlo
Od čeho odvozujete, že je kapitalismus založen na nadřazení směnné hodnoty nad lidské potřeby? (nějakou dobu se kapitalismu věnuji a zatím jsem měl vždy dojem, že v něm naopak lidské potřeby definují směnnou hodnotu, což mi vyznívá spíše opačně...)

Tolik otázek a tak málo odpovědí...

(mimochodem, až Vám dá někdo přes držku a zpřeráží nos a čelist za to, že o jeho holce prohlásíte, že to je flundra co si říká o spravedlivé znásilnění, protože nosí krátkou sukni nebo větší výstřih, nezapomeňte mi říct kdo to byl, rád bych mu poblahopřál - jistě ho za to nebudete žalovat, protože bez spoluviny není zločin a Vaše zpřerážené kosti jsou tedy jasným následkem Vaší prořízlé huby, že ano...)
sirien
Mňo, s tím bych byl trochu opatrný... on řetězec příčin a důsledků je poněkud nepřehledný a zrádný. Je sice pravda že různí Usámové jsou magoři, na druhou stranu ne že bysme za jejich existenci (my, západ v tomto případě) nenesli určitou odpovědnost. Tím rozhodně neříkám, že bysme se měli kát a omlouvat se jim a hrnout se jim na pomoc a kdovíco dalšího, jen že by se asi nemělo tak úplně zapomínat, že problém kterému čelíme má pár ingrediencí i z naší vlatní kuchyňky. Když se na podobné věci zapomíná, tak to pak obvykle nemá úplně nejlepší důsledky.
sirien
heh.

Podle téhle logiky byli Hitler, Stalin, Mussolini a mnozí další podobní naprostá neviňátka - nevím o tom, že by kdykoliv někoho zabili vlastní rukou.
Jinak obecně islámští radikálové chápou věc jako válku a morálka každé armády je nastavena tak, že voják není vrahem, voják je nástrojem plnícím rozkazy svého velení a morální odpovědnost za činy vojáka z rozkazů vyplývajících nese vojenské velení - dle této logiky za atentát nenesou morální odpovědnost atentátníci ale ti, kteří je k tomuto činu připravili a poslali je daný čin vykonat.

A co se týče toho blábolu, že nikoho nelze donutit spáchat sebevraždu... no, doporučuji nastudovat něco ze sociologie a psychologie, se zvláštním přihlédnutím k formám psychického nátlaku a k sociálně-psychologickému prostředí sekt a uzavřených organizací.

A kdyby v roce 1998 vtrhli do Iráku, jak říkáte, tak a) Al-Kaida neměla návaznost na Irák, ale na Afghánistán, takže těch 3000 lidí by to asi moc nezachránilo a b) by lidé jako jste Vy Američanům dodnes vyčítali, že tehdy překročili mandát určený jim OSN a chovali se tedy ilegálně.
cartouche66
Ješkovy oči, frenku, tys úplný mimoň! Co má společýho sebereflexe agresívního lumpa společnýho s tvým autem a závsitivím sousedem?!? Tak jinak - dobrá - vezmeme to auto. So představ, že mu přejedeš milovanýho psa a ani se neomluvíš. On veme krumpáč a rozseká ti přední sklo. A ty místo abys přemýšlel, jestli to s tím psem nebyla sviňárna, tak nasedneš do auta a přejedeš mu i syna! To je situace o který mluvím!!!
davidfranke
Dobře, tak další příměr: koupím si drahé auto a závistivý soused mi ho obejde pětikorunou. Aha, MOJE VINA, neměl jsem tak marnotratně rozhazovat a dávat své bohatství na odiv. SVATÁ PROSTOTO!
vistaintel
proč jej hned zastřelili, když od něj mohli dostat tisíce podrobností o jeho činnosti a činnosti Al Kájdy a navíc ho tzv. vytěžit ve smyslu kde má své lidi a skupiny. Nad tím by pracovník konrarozvědky zaplakal.
cartouche66
oprava: ... miliony zaplatily ... židovský ... když ... Co se týká ...
cartouche66
Kdo je s kým na "jedné lodi"? Na jedné lodi nejsou ani ti prostí klamaní Američané a jejich skuteční páni (nemyslím vládní loutky), kteří tahají za provázky! Se Židy to bylo zrovna tak - miliony jich zalatily za zločiny hrstky finančních oligarchů, z nichž všichni ani zdaleka neměli jen židovksý původ! Je fakt, že mnozí drobní tzv. keťasi, kteří chodili v kaftanech, vydělávali slušně na válečném utrpení za WWI. a lidi si to dobře pamatovali. I moje prabába s nima kšeftovala, dkyž jim prodávala máslo ze statku, aby ho oni přeprodali za mnohonásobek. Chci tím jen říct, že hladoví nezaměstnaní a že jich bylo až 8 milionů v roce 1932 v Německu, pak snadno uvěřili, že právě Židí jsou příčinou jejich bídného postavení, a ne kapitalismus jako zločinný systém diktatury směnné hodnoty nad lidskými potřebami! Co s tájá těch sukní ... jak to říct? No jaká šla, takovýho našla, by asi prababička řekla Zkrátka když holka nechtěl mít problémy, nechodila jako "flundra" (její výraz). Čili bez spoluviny žádná není ....
sendyman
Strašidlo, to je přímo ďábelská konstrukce!

Pavel07- troufnu si tvrdit, že jsem viděl, nechtěně, samozřejmě, víc mrtvol v reálu (a v opravdu nehezkém stavu), než drtivá většina občanů této země.
Děkuji, stačilo.
pavel07
Tak především my všichni co tu pindáme a soudíme, tak můžeme mít názor asi jako chlap, kterej posuzuje, jaký to je rodit. Nikdo (zřejmě) nejsme pozůstalý, a tak víme houby, jestli by nás zobrazení mrtvoly někoho, kdo nejspíš inicioval takové násilí, nějak potěšilo.