Zprávy
Zpět na článek
Naprosto chápu včerejší „řádění chuligánů“ v Edenu a myslím, že má důvod…
15 komentářů
bartape2
0
Ze vseho nejvic me stve, ze fotbal polyka spoustu penez ze statni pokladny. Proto beru kazdej pad takovyho "velkoklubu" za jednoznacne pozitivni udalost.
Přejít do diskuze
lobineu
pokud si lůza myslí, že je vlastníkem nějakého klubu, stadionu nebo čeho a jde si to vyřídit s jakýmisi bafuňáři klackem, je mi to úplně jedno, pokud mě osobně to nestojí peníze. Pokud mi to stojí peníze, patří viníci (toho, že mi to stálo peníze) za katr.
Další z článků, u kterého mi napadlo, jak je dobře nedávat peníze za Reflex (všimněte si, že nejdu s klackem do redakce).
Další z článků, u kterého mi napadlo, jak je dobře nedávat peníze za Reflex (všimněte si, že nejdu s klackem do redakce).
milo2
Policie ovšem v uvedeném případě chránila zloděje. Je to analogická situace, jako kdyby parta lupičů vykrádala dejme tomu Národní galerii a venku by stála banda fízlů a chránila je před občany snažícími se loupeži zabránit.
No a pokud jde o "slávistický národ" - nevím, proč by se neměli cítit ublíženě, stali se totiž obětí trestného činu. Příště jim můžeš doporučit, aby mávli rukou i nad tím, když jim někdo znásilní matku.
No a pokud jde o "slávistický národ" - nevím, proč by se neměli cítit ublíženě, stali se totiž obětí trestného činu. Příště jim můžeš doporučit, aby mávli rukou i nad tím, když jim někdo znásilní matku.
LesterNygaard
Děkuji za Váš článek. Ustupovat před bandou zlodějských hovad s apely na slušnost a hesly typu "nejsme jako oni" nejde do nekonečna. Tzv. demokratický systém v tomto státě je nastaven tak, že ten kdo si víc dokáže nakrást, je váženějším občanem. Ne, nejsem příznivcem vandalů a chuligánů, ale jsem velmi rád, že se konečně něco stalo. Nespravedlnosti a lumpárně už nnelze přihlížet. Když už si zloději mohou s požehnáním úřadů krást, ať mají strach aspoň z klacku, kterým dostanou přes záda.
pinochet
A že jste slávistickej národe nenadávali a neupozorňovali, když se dělaly už onehdá zbytečný nákupy hráčů, plešatý trenér se choval jako císař Nero a ENIC byl brán jako banda šupáků, která se bez problémů vyplatí. To ne, Slavia byla nejlepší a kráčela na cestě k finále s Barcelonou. Teď jste kritičtí hrdinové, kteří ničí cizí-vlastní stadion a hrdině útočí zezadu na policii. Jste jako slováci, kteří se neustále cití někým podvedeni, okradeni a ůpřitom jsou přeci nejlepší, protože to píšou v Sme. Chtělo by se to zamyslet nad vlastními chybami a začít znova, klidně z 3.ligy, ale s čistým štítem, ale hlavně s neublíženeckým myšlením...
mbdb
Sem napište váš vzkaz!I já naprosto chápu a vůbec se nedivím, že to bouchlo. Čemu se naopak divím, jsou reakce medií. Až jsem se lekl.
zajda61
pokud to ty sportovče chápeš,.. tak jsi stejný debil a bezmozek, jako parta vylemtanejch pitomců, kteří nezaslouží nic jiného než pořádnou přes držku,... posraný pseudo-sportovci a šmejdi,.... český fotbal je shnilá žumpa,.... good luck ! sportovče
sammuell
slávii zrovna moc nefandím, ale žádný klub si nezasloží takovýto konec zvláště pak klub s takovou to tradicí, a zcela chápu a podporuji akci fanoušků slávie, jelikož všechny svoje možnosti jak se rozumě dostat k informacím vyčerpali, násilí musí být posledním a krajním řešením a k tomu asi bohužel došlo, škoda jen že celý tento podtext akce bude zastínen v médiích titulky jako Peklo v Edenu, bohužel honba za křiklavými titulky a jasně pojmenovýním fanoušek= zlo a násilí prodává více než pravda a popis motivů k celé této akci