Život a styl
Přihlásit pro přidání komentáře
trubar
0
oba pařili na jednom realmu, ofik servru - on ze švédska, ona z finska. Zabijeli spolu tak dlouho krysy, žáby, draky i démony, až zjistili, že přes sekery přeskočila jiskra. Pixely byly sice pixelama, ale pak se sblížili natolik, že ted chovaj divoký koně na jedný švédský farmě milujou se a paří komjůtry
sirien
0
Což o to, takovejch story je... wowko, EVE, line age... problém je že RXonline je s timhle "článkem" kapku zpožděnej, tak o deset let, tipuju...
sendyman
Sním, či bdím?
Kopněte mě někdo do koulí, ať se proberu! Jsem na onlajnu Reflexu, nebo Bravíčka?
Kopněte mě někdo do koulí, ať se proberu! Jsem na onlajnu Reflexu, nebo Bravíčka?
isolato
"Dobije hrad" se píše s ypsilon - "dobyje". Jako pomůcka se za mých let na prvním stupni ZŠ uvádělo že smyslem není hrad dobít ve smyslu "umlátit", nýbrž dobýt ve smyslu domoci se jej, získat v držbu.
Nechci se hádat, protože máte v zásadě pravdu.
Napadá mě ovšem, zda by v této souvislost nebylo lepší "dobyde". Ale co chcete? Jsme přece na onlajnu Reflexu, prestižního to periodika!
Napadá mě ovšem, zda by v této souvislost nebylo lepší "dobyde". Ale co chcete? Jsme přece na onlajnu Reflexu, prestižního to periodika!
Tak ve wowku by šlo možná hrad i dobít... sem to nikdy nehrál, ale na dost vysokym levlu s dost silnou axnou by možná i ani ten hrad neobstál...