Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
strassidlo
0
nu, tak paroháč Adam už se své role v Kristýnčině tragikomedii vzdal. Pochybuji, že se najde normální chlap, kterej by chtěl zaujmout jeho místo u slečny Kočí, co všechno natočí a každého ochotně obskočí....
rflegr
Rád se směji a Reflex mi to umožnuje. Stupidita české politické scény je tak veliká, že se smíchem zbavujeme obyčejného nutkání zabíjet. Za to Reflexu dík
Schéma logické úvahy:
- politika je na srač.ku - štve mě to -> zkusím s tím v rámci možností něco dělat (přesvědčovat známé aby volili malé strany (zejména ty co nevolí vůbec), zajdu si na pár demonstrací, podepíšu pár petic, přidám se na FB do protestních a aktivistických skupin...)
Schéma logiky běžného čecháčka
- politika je na srač.ku - štve mě to -> budu dělat kulový, sedět v knajpě a při nalévání se pivem nadávat jak to stojí za srač.ku a že by s tím měl někdo, hlavně ne já, něco udělat. K tomu si koupím časák který mě nebude informovat o tom jak to stojí za srač.ku (Respekt, The Economist aj.) ale časák který deb.ilními články zcela lacině paroduje nejsnazší cíl, abych se mohl situaci smát a mít dojem že to je vlastně řešení.
cool, go on.
- politika je na srač.ku - štve mě to -> zkusím s tím v rámci možností něco dělat (přesvědčovat známé aby volili malé strany (zejména ty co nevolí vůbec), zajdu si na pár demonstrací, podepíšu pár petic, přidám se na FB do protestních a aktivistických skupin...)
Schéma logiky běžného čecháčka
- politika je na srač.ku - štve mě to -> budu dělat kulový, sedět v knajpě a při nalévání se pivem nadávat jak to stojí za srač.ku a že by s tím měl někdo, hlavně ne já, něco udělat. K tomu si koupím časák který mě nebude informovat o tom jak to stojí za srač.ku (Respekt, The Economist aj.) ale časák který deb.ilními články zcela lacině paroduje nejsnazší cíl, abych se mohl situaci smát a mít dojem že to je vlastně řešení.
cool, go on.
mike0007cz
Jak jinak komentovat toto sdružení šašků. Tady už prostor pro seriózní komentáře prostě není.
peklomor
Pane Šafr! Tohle není Blesk, ale Reflex. Píšete sice výborné články, ale Reflex se pod vaším vedením stává bulvárním plátkem. Proboha něco s tím udělejte, nebo odejděte!!! Koho kromě čtenářů Blesku zajímají takové bludy jako tento článek? A ty prvoplánové obálky - ubohost...