Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNové nahrávky dokazují, že Věci veřejné trpí těžkou situační psychickou poruchou
10 komentářů
petr.proch
0
Kterýže to roztomilý hlásek je tak blízko mikrofonu, že jsou slyšet i jeho "přikyvovačské" poznámky? Myslím, že autor nahrávky je jasný. Samozřejmě je to neprokazatelné, ale na druhou stranu až směšně nápadné...
max6
Přijde mi to jako hodně dobře naplánovaná pomlouvačná kampaň namířená proti VV s cílem zakrýt v médiích články o tom, jak je Dalík s Topolánkem zepletený do kauzy Pandrur. Dalík měl totiž vzít mnohamilionový úplatek. Jenže díky tomuto a podobným článkům, zprávy o pandurech zapadly.
honza33
Každopádně by jste mohl Bucherte napsat, místo o takovýhle kravinách, např. o Dalíkovi a jeho provizi, nebo Dronilovi a spol.? To bude užitečnější, než tyhle Vaše žvásty o ničem....
jirkab
Nikdo ještě neuvažoval tímto směrem: VV rovná se ABL a současně ABL má možnost sledování politiků. V. Klaus měl (má?) aférky se slečnami s blond vlasy. VK je ale vstřícný vůči VV. Jeho bagatelizace výroků VB z poslední nahrávky je divná. Normálně by ho rozšlápl jako mouchu. Není v pozadí této vstřícnosti něco... Nebyl VK v hledáčku VB - ABL?
ka94
Jsou v podstatě dvě možnosti: Veverky jsou buďto partička totálních magorů, a nebo je také možné, že se jedná o specifickou taktiku, jejíž cíl je likvidace ODS a jejích odnoží i mafiánského kapitalismu. Kdyby se Veverky daly do koalice s levicí, možná by nebylo možné pseudopravici rozložit z této pozice. Kdoví - jsou to jen mé hypotézy...
kovarik
on přece dement je! Smutné na tom, je ale to, že jej ještě horší dementi volili - kolik to bylo ? 11% ... hm tak to je síla
barrett
Já se jen divim, jaktože ta strana ještě existuje. podle mne, by ho za to s čím šel do politiky měli rovnou zavřít a ne aby si tam ještě vymrčoval.
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.