Komentáře

Zpět na článek

Ženy Věcí veřejných pod veřejným tlakem

13 komentářů

tepero
To se pak nedivte, že holky jedou podle pravidel!) http­://po­liti­kahu­morem­.web­node­.cz/
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
promirul
Paní Wolfová,nechápu proč se té c hudinky zastáváte a je vám jí líto.Ona tu hloupost a naivitu roznáší a rozhazuje.Že plakala,to proto,že jí ukradli peněženku,možná to nedostala,či co.Ony jsou všechny ve VV stej­né,krás­né,na­líče­né,vys­tudo­vané a hloupé,jak malý pes.
sjanborn
Je to celkem citový a reálný pocs stavu věcí žen u veverek.Ty mladé ženy mi kdysi připadaly celkem oduševnělé a říkal jsem si,že třeba do politiky přichází něco nového.Ten kalendář už mi trochu přišel jako něco naví no..a kde jsou dnes..Kočí dokonce už bude svou hru hrát i v cicilním životě a bude bojovat o svá slova s herci,Klasnová by měla chytit toho svýho Bártu za ucho a nechat ho zmizet z politiky a Peaková? no po tom čim při těch schůzích prošla asi bude lepší když zůstane sedět na zadku jen v parlamentu... ´´´´
sendyman
Větší ***, než jsme mysleli....
pakosh
ale co můžete od neplacené zóny také čekat...no ta papírová taky na puliczerku nevypadá
to všechno ale namění nic na faktu,že VV je sama o sobě kopa hnoje..
tritecky
bez ohledu na pohlaví. co Standa Grossů, co Mlynář, co Březina? jeden průser vedle druhého.
torinese
Nestoudnost a naprostá absence sebereflexe VV, je do nebe volající. Mám dojem, že se veverky potkaly na uzavřeném oddělení psychiatrické léčebny Bohnice. A po všech těch debaklech a ostudách chtějí ještě zprznit min.spravedlnosti. Mužná Kočí hodlá žalovat divadelníky za krádež svého "duševního vlastnictví" (viz poslední Reportéři) a cítí se být představením, vycházejícím z odposlechů jejích sprosťáren, hluboce zhnusena. Je to celé jak absurdní drama z pera Havla.
zdislava
Takhle se sebou nechat vláčet od jednoho zjevného psychopata, tak to je vpravdě pozoruhodný úkaz. Jistěže ale takoví musí být. Nikoho jiného by "superguru", jinak zvaný docent, nestrpěl. A silná osobnost by sebou nenachala takto vláčet, nechávat si psát papírky s projevy do televize, atd., atp. Bože, to je ale spolek ...
sirien
od autorky, která píše pro plátek který je podepsaný pod bulvárním hnojem nejvíc blicí úrovně, familiárně zvaném "Kristýnčin deníček", pod který se banda zbabělejch šikanistů v redakci ani nemá odvahu korektně podepsat.

RX tak do repertoáru svého úpadku nově přidal vedle pokrytectví skrytého, úplatného, i pokrytectví veřejně vystavované, tady to začíná být skutečně zábavnější a zábavnější...