Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
elninno
0
Ty sasku,Tva vizaz ,svedci o tom,ze bys uz mel jit do ***e. Soudruzi nemci,drive rikali ..Es komm der Tag. Jestli ty hnupe umis nemecky.tak uz odejdi ze sceny,primo do analniho otvoru. Cesi,bijte je,ja nemohu,ziju v USA,ale nenavidim ty parazity na ceskem tele.
fbaty
Nevím, nevím, jestli by nebylo lepší zkusit zopakovat defenestraci. Moje babička /dej jí pánbůh lehkou plechovku / říkávala " Do třetice všeho dobrého ". Ale pozor - tentokrát by se neměl opakovat laxní přístup, jako v roce 1619. Vyhození z okna do hnoje je sice potupné, ale velmi málo účinné.
aznom
"Poslanci by mohli dostávat jeden superplat 230.000 Kč" Toto je návrh,který nyní vzniká ve sněmovně.Podle serweru "České Noviny". Žádné strachy,ještě si užijeme srandy s tou partou.Jak jde o prachy(jejich),stanou se z nich kámoši bez ohledu na partaj!!
Souhlasim s Tebou,ale je treba se postavit,jinak lide,myslim ty slusne a pracovite,co maji tak na vyziti,nebot nekradou,padnou.
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
darda
Za 78000 bych to taky nedělal. Mám 96000. A mám co dělat, abych s tím celej rok vystačil. _._
To se divím, že s takovým platem vstáváte tak brzo.
Že by do Kolbenky?
Že by do Kolbenky?
Ryby, houby, urologická diagnosa a jiné kratochvíle. Kam bych se štval. Žijem si jak prase v kolchozní kukuřici. Voleným zástupcům to nemyslí. Kdyby si zašli na sociálku tak dostanou jednorázovou podporu v hmotné nouzi.
melounitko
pak by se měl poslanec věnovat na 100% své práci, mít omluvené absence jako řádný zaměstnanec apod. Nejvíc mě ale trápí jejich nelegální příjmy a příjmy, které vyplývají z jejich vlivné funkce. Stačí mít představu, kolik platí lobbisté jednotlivým členům PS a je jasné, že jejich poslanecký plat je pouze příjemným přilepšením. Nemluvím o dalších kšeftech a kšeftících, ke kterým s takto vysokou funkcí přijdou. Jsem pro vysoký plat pro schopné lidi, avšak s podmínkami, které běžně ve firmách platí - absolutní zodpovědnost za vykonanou práci a při prokázání poškozování zaměstnavatele= státu (korupční jednání apod.) okamžitý vyhazov a nikdy nepřijmout do jakékoli státní instituce.