Komentáře

Zpět na článek

Poslanci si chtějí zvýšit platy. Co takhle počkat, až nebude deficit?

23 komentářů

elninno
Souhlasim s Tebou,ale je treba se postavit,jinak lide,myslim ty slusne a pracovite,co maji tak na vyziti,nebot nekradou,padnou.
elninno
Ty sasku,Tva vizaz ,svedci o tom,ze bys uz mel jit do ***e. Soudruzi nemci,drive rikali ..Es komm der Tag. Jestli ty hnupe umis nemecky.tak uz odejdi ze sceny,primo do analniho otvoru. Cesi,bijte je,ja nemohu,ziju v USA,ale nenavidim ty parazity na ceskem tele.
fbaty
Nevím, nevím, jestli by nebylo lepší zkusit zopakovat defenestraci. Moje babička /dej jí pánbůh lehkou plechovku / říkávala " Do třetice všeho dobrého ". Ale pozor - tentokrát by se neměl opakovat laxní přístup, jako v roce 1619. Vyhození z okna do hnoje je sice potupné, ale velmi málo účinné.
darda
Ryby, houby, urologická diagnosa a jiné kratochvíle. Kam bych se štval. Žijem si jak prase v kolchozní kukuřici. Voleným zástupcům to nemyslí. Kdyby si zašli na sociálku tak dostanou jednorázovou podporu v hmotné nouzi.
aznom
"Poslanci by mohli dostávat jeden superplat 230.000 Kč" Toto je návrh,který nyní vzniká ve sněmovně.Podle serweru "České Noviny". Žádné strachy,ještě si užijeme srandy s tou partou.Jak jde o prac­hy(je­jich),­stanou se z nich kámoši bez ohledu na partaj!!
sendyman
To se divím, že s takovým platem vstáváte tak brzo.
Že by do Kolbenky?
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
darda
Za 78000 bych to taky nedělal. Mám 96000. A mám co dělat, abych s tím celej rok vystačil. _._
sirien
Já bych spíš chtěl vidět toho pitom.ce co zaplatí managerovi 100k za neodpovědnou práci
sirien
- objektivní posouzení práce poslance: počet přijatých opravných návrhů k zákonům, poměr "návratnosti" a "errat" k zákonům, pod jejichž návrhy je podepsaný, souhrn úspor, které v důsledku jeho práce nastaly bez snížení kvality systému... kvantifikace managerské práce není pro nástroje managementu dneska nijak zvláštní problém.
- základní platová úroveň je dána střetem nabídky a poptávky po dané práci. Vzhledem ke korumpovatelnosti poslanců je to nepoužitelné, ale tu opravu jsem si nemohl odpustit
- zkušený vrcholový manager podléhá výše uvedeným kvantifikacím své práce a jako takto ověřený je také hodnocen - při nabídce 80k které se nabízí takto neověřeným poslancům se složí smíchy, a to ještě předtím než se začne mluvit o pracovním prostředí...
- poslanci nemají školu na tvorbu zákonů, poslanci mají k dispozici parlamentní a stranické odborné skupiny a think-tanky k diskusi nad těmito problémy