Archív

Zpět na článek

Nechte Helenku Vondráčkovou (ne)zpívat!

39 komentářů

Jirka1313
Neuvažoval jste o jiném zaměstnání? Nevím, možná by to prospělo i vám. Nám tedy určitě.
strassidlo
kaca01
A me se zrovna zda,ze to napsal presne tak,jak to je
andrea68
Sem napište váš vzkaz!
andrea68
Jestli je ti 13 let, dá se to omluvit nevyzrálým rozumem a pokud jste se narodil v roce 1913, pak je to úplně bez komentáře.
Co, prosím, vyčítáte panu Holcovi? Snad, že "Helenku" nestaví na roveň Svatovítské katedrály nebo Karlova mostu??
avina
Místo slov mohla jako Gott,Kraus...přejít na reklamu.Stárnoucí hvězdy/Marta K./si tak už dříve zvolili zviditelnění jinak
212809
následovat další stížnost na veřejnoprávní TV, že nevysílají ten cirkus Ein Bordel Buntes, kde byla za komunistů pečená vařená......
arkel
Ono to není o tom, jak Helenka zpívá, ale o tom, jak reaguje na to, když není dostatečně naceněná, jak by podle ní národní kulturní dědiství mělo být.
strassidlo
všichni už si ulevili a Helenku společním zabučením odsoudili. JENŽE ten rozhlásek je povinně placenje všemi a tak by v něm neměla být cenzura typu: "toho hrát a toho vůbec". tudíž, ač Helenka není zrovna moje star, některé její songy jsu dobré a není nejmenší důvod je občas nepustit mezi všechny ty odrhovačky od Míši Davidů a pochybnejch pakultúr jako Kryštof, Chinaski nebo Buty.
flaxinet
Hele, ale i když RŽ hraje dost úděsně, já tam nikdy v poslední době neslyšel Míšu Davidů, Hurikána Jandu, Víťu Vávru, Zagorku a tak. Sice jim tam zbyla Lenka Filipová, Habera a Noname, takže to musej hrát fur dokolečka, ale Dívku s citrónovou šálou jsem tam opravdu neslyšel.